Medya
12 Eyl 2020 16:56 Son Güncelleme: 12 Eyl 2020 17:38

Ekranların çılgın muhabiri de Olay TV ile anlaştı

Yaptığı haberlerle sosyal medyaya sıkça konu olan o muhabir de Olay TV kadrosuna katıldı.

Bu yıl içinde Show TV ile yollarını ayıran Doğancan Beyazıt Şenbük’ün yeni adresi belli oldu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; ekranların çılgın muhabiri Şenbük, son günlerde yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Olay TV ile anlaştı.

Şenbük’ün daha önce TV8'de Serap Paköz'ün programında bir olay anını anlatmak için kendini balkondan aşağı sarkıttığı görüntüler sosyal medyada uzun süre konuşulmuştu.

29 yaşındaki muhabir, Show TV Ana Haber için attığı bir anons sırasında ise fırtınanın şiddetini anlatabilmek için denizin dibine gitmiş, insan boyunu geçen dalgaları anlatırken sular altında kalmıştı.

Süleyman Sarılar yönetimindeki Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Evren Aydın, Bülent Akdeniz, Mesut Çiftçi, Ayhan Kudat, Tarık Ünlü, Abdullah Demir, Kenan Şener, Alican Uludağ gibi deneyimli isimleri bünyesine katmıştı.

Merkezini Bursa’dan İstanbul’a taşıyan kanalın Ekim ayında izleyici ile buluşması bekleniyor.

DOĞANCAN BEYAZIT ŞENBÜK KİMDİR?

Doğancan Beyazıt Şenbük, 9 Aralık 1991 yılında İzmir’de doğdu. Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema eğitimi aldı. Üniversitenin ilk yılından itibaren kliplerde ve yapım şirketlerinde çalışmaya başladı. Aşhane belgesel filmiyle 8. TRT Belgesel Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Kategorisi'nde finalist oldu.

Şenbük daha önce TV8'de Serap Paköz'ün programı ve Show Ana Haber için muhabirlik yaptı.