Polemik & Kulis
13 Mar 2020 17:21 Son Güncelleme: 13 Mar 2020 17:36

Ekranlardan uzaktı, Haber Global ile anlaştı!

Azerbaycan sermayeli Global Medya Grup tarafından Türkiye'de kurulan haber kanalı Haber Global'de hareketlilik sürüyor.

Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna Faruk Demirel'in oturmasının ardından yeniden yapılanma içerisine giren Haber Global'de Cumhurbaşkanlığı muhabiri olarak görev yapacak isim de belli oldu.

Daha önce ART, SKY Türk, Ata TV, TRT Avaz, TRT Belgesel ve Kanal B'de muhabir ve spiker olarak görev yapan Bilgehan Atay Memmi Haber Global'in Cumhurbaşkanlığı muhabiri oldu.

BİLGEHAN ATAY MEMMİ KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Bilgehan ATAY MEMMİ mesleğe 2002 yılında Dünya Haber ve Reklam Ajansında başladı. Daha sonra ART'de program sunucusu olarak görev yaptı. SKY Türk'de Başbakanlık ve Yargı Muhabiri olarak sahada çalıştı, program hazırlayıp sundu. ATA TV'nin kuruluşundan kapanışına kadar Haber Spikerliği ve Program sunucusu olarak çalışan deneyimli televizyoncu, TRT AVAZ'da ''Türk Kahvesi'' isimli diplomasi programını TRT Belgesel'de ise''Keyif Peşinde'' isimli kültür ve sanat programını hazırlayıp sundu. 2010 yılında Kanal B'de; ''Güne Bakış'' sabah haber kuşağını, ''Günce'' ve ''Genç Düşünce'' programlarını hazırlayıp sundu. Aynı kanalda Ana Haber Spikerliği görevine getirilen başarılı isim 2019 yılında istifa ederek kanalla yollarını ayırdı.