Magazin
15 Eki 2012 14:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

EKRANIN KARŞISINDA ESNİYOR! SEREN SERENGİL, SABA TÜMER'İ TOPA TUTTU!

Saba Tümer'in programına katılmaktan pişmanlık duyduğunu söyleyen Serengil'den ilginç sözler...

Saba Tümer’in programına katılmaktan pişmanlık duyduğunu söyleyen şarkıcı Seren Serengil, Tümer’i çok kızdıracak sözler söyledi: "Saba Tümer ekranın karşısında esniyor. Karşısındakini küçümsüyor."

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, Saba Tümer’in programına katıldığı için pişman olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı Seren Serengil, Tümer’i yine topa tuttu.
Kanaltürk’te yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan güzel şarkıcı Serengil, Saba Tümer’i çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Katıldığı programda kendisine yöneltilen ’Bir programa katılmaktan pişman oldun mu?’ sorusu üzerine, Tümer’in programına katılmaktan rahatsızlık duyduğunu söylediğini belirten Serengil şöyle devam etti:

’SABA’NIN KARŞISINDAKİ KİŞİYE ALAYSI BİR İFADESİ VAR

’Saba Tümer’in üslubu ve tarzı hoşuma gitmedi. Saba ekranın kaşrısında esniyor. Seyirciye ve gelen konuğa çok aristokrat, çok farklı bir kültürden ve aileden veya donanımlı, farklı bir kişi gibi çok alaysı bir ifadesi var.

Bu üsluplar, bu tarzlar benim hoşuma gitmiyor. Ben zaten Caner Erdem için o porgrama katılmıştım. Öyle sorulunca söyledim. Durduk yere söylenmiş bir şey değil.’

’KARŞISINDAKİNİ KÜÇÜMSÜYOR

Saba Tümer ile aralarında eskiye dayanan bir şeyin olmadığını vurgulayan Serengil, ’Olsa programına gitmezdim. Karşısındakini küçümser gibi davranmasından hoşlanmıyorum. Sevmiyorum bu tür davranışları ben mütavazi olduğum için. O yüzden ekrana yansıdı, reytinglere yansıdı, olmuyor yani’ şeklinde konuştu.