Televizyon
11 Şub 2011 16:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

EKRANDA YENİ BİR YEMEK PROGRAMI BAŞLIYOR; SONRADAN GURME!

Samanyolu Haber TV ekranlarında yeni ve lezzetli bir program başlıyor.

Salih Zengin'in tadımcılığını ve sunuculuğunu yapacağı Sonradan Gurme, Türkiye'nin lezzetlerini ve bu lezzetlerin sunumunu yapan mekanları izleyicilere aktaracak. Hangi yemek nerede iyi yapılır, nerede yenir, işin püf noktaları nelerdir gibi sorulara yanıt olacak Sonradan Gurme, aynı zamanda her programda normal bir restaurant yanında salaş bir mekanı da ziyaret ederek, ayaküstü yenilebilecek lezzetleri görücüye çıkaracak.

Salaş mekanların ciddi bir müşteri kitlesine sahip olduğunu ve çok özel tatlar barındırdığını ifade eden programın sunucusu Salih Zengin, "Sonradan Gurme isminde var olan ironi, salaş ve ayaküstü mekanların tanıtımını zaten elzem kılıyor. Sokak arasında, küçük bir arabada ya da sadece meraklılarının bildiği yerlerde lezzetin hakkını veren bu küçük mekanları da izleyicilerimize tanıtacağız. Zaman Gazetesi'nde 5 yıldır devam eden 'Sonradangurme' yemek köşesini hiçbir iddiaya sahip olmadan; lezzet ve hijyen testini geçmiş mekanları damak tadına düşkün insanlarla ekranda buluşturacağız" diyor.

İlk aşamada İstanbul merkezli lezzet avcılığı yapacak Sonradan Gurme, daha sonra farklı illere açılarak ekran sofrasını zenginleştirecek. 13 Şubat pazar günü yayınlanacak olan ilk programda İstanbul Florya'daki Kilis Sofrası'ndan lezzetler gelecek ekrana.

Salih Zengin'in sunumuyla ekrana taşınacak Sonradan Gurme, her pazar 13.15'te Samanyolu Haber TV ekranlarında olacak.

İlk yayın tarihi: 13 şubat pazar saat 13.15'de