Medya
23 Oca 2012 14:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:15

EKRANDA EN ÇOK ONLAR BAĞIRIYOR! İŞTE YENİ YILIN EN ÇOK BAĞIRAN İSİMLERİ!

Milliyet cadde yazarı Sina Koloğlu, tartışma programlarında tansiyonu yükselten isimleri yazdı. İşte yeni yılın en çok bağıran isimleri...

İşte Milliyet Cadde yazarı Sina Koloğlu'nun o yazısı...

Yeni yılın bağıranları

Bu senede tartışma programlarının ‘bağıranları’ kaldıkları yerden devam ediyor, hiçbirinin değişmediği görülüyor. Beyaz TV önde gidiyor. Beş ‘tartışma’ programında ‘sinir derecesi’ yüksek. ‘Ve Gol’, ‘Derin Futbol’, ‘Medcezir’, ‘Dinamit’ ve ‘Açık Kahve’de hemen hemen her hafta olay var!

Bir başka dikkat çeken program, Kanaltürk’teki ‘Merkez Siyaset’. ‘Telegol’deki tartışmalar kadar haberler ve canlı telefon bağlantıları da sürprizlere açık olabiliyor!


CNN Türk’ün ‘Dört Bir Taraf’ı da özellikle Negahan Alçı ve Enver Aysever’in bağırışmalarıyla geçmeye başladı.


En çok bağıranların başında Rasim Ozan Kütahyalı’yla eşi Nagehan Alçı geliyor. Alçı, Beyaz TV, CNN Türk, Kanal 24 olmak üzere haftada üç programda yerini alıyor. Rasim Ozan - Ümit Zileli ikilisinin sesleri her daim yüksek. Can Ataklı’yla Faruk Mercan’ın da ‘Merkez Siyaset’te dozu yüksek tartışmaları oluyor. Sevilay Yükselir de  tartışmayı alevlendirecek cümleler kurmayı seviyor (Kendi aleyhinde durumlar dahil).

SESİ YÜKSELTEN KONULAR
Katıldıkları tartışma programlarında iddiaları ve cevaplarıyla ortamın tansiyonunu yükselten isimler de var: Ali Tezel, Mehmet Baransu ve Fikri Akyüz.

BAĞIRAN MİLLETVEKİLİ DE VAR
Son seçim öncesi tartışmalarda en çok bağıran ve katıldıkları programlar olay olan üç isim bugün mecliste. Şamil Tayyar ve Mehmet Metiner (AKP), Özcan Yeniçeri (MHP). Tesadüf olabilir mi?

EKRANDA TARTIŞMA BOL AMA YA DEMOKRASİ?
Geçtiğimiz bir yıl içinde Türkiye’de 61 kanalda tam 151 tartışma programı yayınlandı. Az-buz bir rakam değil. Yani Mao’nun “Yüz çiçek açsın, bin fikir yarışsın” sözü bizim ülke için söylenmiş olabilir mi? 150 tartışmamız var da içinde bin fikir var mı onu bilemiyorum! (Kaynak; Ajans Press)