Televizyon
04 Mar 2019 09:51 Son Güncelleme: 04 Mar 2019 09:56

Ekotürk'te yeni program! Hangi başarılı isim sunacak? (Medyaradar/Özel)

Ekotürk’te insan kaynaklarını odağına alan yepyeni bir program başlıyor.

İnsan kaynakları; günümüzde iş arayan, işini değiştirmek isteyen, iyi bir kariyere sahip olmak isteyen ve mesleki alanda kendini geliştirmek isteyen her alandan insanın ilgi odağı haline geldi.

Ekotürk’te insan kaynaklarını odağına alan yepyeni bir program başlıyor: İşin Güzel Yanı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Mehmet Onur’un yaptığı ‘’İşin Güzel Yanı’’ programı 5 Mart Salı günü ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak.  Saat 19:00’da başlayacak ve canlı olarak yayınlanacak programın ilk konuğu iletişim ve pazarlama gurusu Prof. Dr. Uğur Batı. Programda insan kaynaklarının kurumsal iletişim ve pazarlama ile ilişkisi, iş veren markası, ve iş hayatının gözden kaçanları Uğur Batı’nın keyifli sohbetiyle  ele alınacak. 

Türkiye’nin tek insan kaynakları televizyon programı olma özelliğini taşıyacak olan İşin Güzel Yanı; işveren ile dogru adayın buluşmasının gün geçtikçe zorlaştığı günümüzde, dinamik ve renkli içerigi ile ekranların insan kaynakları gazetesi olmayı amaçlıyor. 

MEHMET ONUR KİMDİR? 

Televizyon ve reklam sektöründe 20 yılı aşkın süredir yöneticilik, yapımcılık ve yönetmenlik görevlerinde bulunan Onur, HaberTürk televizyonunda Türkiye’nin ilk İnsan Kaynakları programını yaparak İK’yı medya ile buluşturan isim oldu. 
Show TV’de yayınlanan Türkiye’nin en çok izlenen ekonomi programı Ekoshow’un yaratıcısı Mehmet Onur, sonrasında Bloomberg TV’de yayınlanan İşveren Markası programının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendi. Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak tecrübelerini yeni nesillerle paylaştı. Promax BDA ve Yaratıcı Reklam Yazarları Derneği üyesi olan Mehmet Onur, işveren markası ve İK ajansı TERFİ’nin Ajans Başkanı.