Polemik & Kulis
05 Eyl 2019 17:44 Son Güncelleme: 05 Eyl 2019 18:02

Ekotürk’te krize transfer arası! Hangi isimler kadroya katıldı?

Cengiz Özdemir’in sahibi olduğu Ekotürk’ten birbiri ardına gelen ayrılık haberleri sonrası bugün ilk transferler gerçekleşti.

Türkiye’nin ilk milli ekonomi kanalı olma iddiasıyla yola çıkıp kısa sürede tepetaklak olan Ekotürk’te kan kaybını önleme çabaları devam ediyor.

16 EYLÜL’DE BAŞLIYOR

Kadrosundaki önemli isimleri çeşitli nedenlerden dolayı kaybeden kanal, ekonomi ve finans televizyonculuğunda başarılı programlara imza atmış olan Hande Demirel’i kadrosuna kattığını duyurdu.

İş dünyasının önde gelen isimlerini, firma sahiplerini ve üst düzey yöneticileri ağırlayacak Yönetim Katı isimli programın 16 Eylül’den itibaren yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.

İDDİALI KONUŞTULAR

Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Ali Değermenci yeni transferleriyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Uzun zamandır yeni yayın dönemi için hazırlıklar yaptık. Yeni dönem için güçlü isimler ile el sıkıştık. El sıkıştığımız isimler ekonomi ve finans haberciliğinin önde gelen isimleri. Kısa süre içinde el sıkıştığımız tüm isimleri kamuoyu ile paylaşacağız. Yeni bir yazılım ile grafikler ve veriler çok özel görsellerle ekrana yansıyacak. Yayın akışımız sabah 6.30’da başlayacak ve gece 23.00’a kadar canlı olarak sürecek. Ekranımızda Türkiye ve küresel piyasalarla ilgili her gelişme sıkı şekilde takip edilecek ve izleyicilere sunulacak..."

İKİNCİ TRANSFER ORAKÇIOĞLU

Ekotürk’ün bir diğer transferi ise televizyon programcılığında başarılı işlere imza atan Ahu Tanrıkulu Orakçıoğlu oldu.

Orakçıoğlu’nun bundan böyle Gün Ortası programı ile Ekotürk’te yer alacağı bilgisine ulaşıldı.

AYRILAN AYRILANA 

Ekotürk’te tanıtım sorumlusu Feridun Yıldırım, operasyon müdürü Caner Büyükuğur ve sunucu Mete Sohtaoğlu ile başlayan istifa dalgasına sunucu Hande Özdemir ve yönetmen Saniye Sağbağ da katılmıştı.

Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Ali Değermenci’nin stajyere geleceğe yönelik sözler vererek kanalı ayakta tutmaya çalıştığı da gelen haberler arasındaydı.