Gündem
15 Şub 2021 11:08 Son Güncelleme: 15 Şub 2021 12:03

Ekonominin manşetleri bu sitede atılacak

Ekonomi gazeteciliğinin deneyimli isimleri Kayhan Öztürk ve Barış Bekar yeni siteleri ekonomimanset.com ile iddialı bir yatırıma imza attı

Ekonomi basının tecrübeli isimlerinden Kayhan Öztürk ve Barış Bekar, ekonomi alanında yeni bir web sitesi yatırımına imza attı. Özel haberleriyle sektörde ses getirmeye hazırlanan yeni haber sitesi "ekonomimanset.com" bugünden itibaren ekonominin manşetlerini değiştirmeye aday. Dijital yayıncılık konusunda 15 yıllık tecrübeye sahip olan Bekar ve Öztürk, alanlarında birçok özel habere imza atıp birçok meslek örgütünden sayısız ödüller aldı.

Her ikisi de 30’ar yıllık gazetecilik tecrübesine sahip olan Kayhan Öztürk ve Barış Bekar, bu tecrübelerini artık ekonomimanset.com için kullanacak. 

Medya Gündem Grubu’nun kuruluşunda yer alan ekonomi basının iki önemli ismi, geçen yıl ortaklıktan ayrıldıktan sonra yollarına Sigorta Gündem, PSMmag.com haber siteleri ile Akıllı Yaşam ve PSM Dergisi devam ediyordu. 

Yeni web sitesinde ekonomi gazeteciliğinin önemli isimlerinden Abdullah Çetin, Esin Gedik ve Berrin Uyanık da yer alacak. Erişim Medya Radyo Televizyon Yayıncılık A.Ş bünyesinde faaliyet gösterecek olan ‘’ekonomimanset.com’’ ekonominin her alanında özel haberlerle gündemi belirleyecek. Borsadan finansa; reel sektörden dış haberlere; makroekonomiden kulis haberlerine kadar ekonomi haberciliğinin her alanında ekonomiye dair ne varsa haberin yeni adresi olacak. 

ETİK KURALLAR ÖNEMLİ

30 yıllık meslek hayatında etik habercilik anlayışından hiçbir zaman vazgeçmediklerini söyleyen ekonomimanset.com Genel Yayın Yönetmeni Kayhan Öztürk ‘’Finansal Forum, Ekonomist Dergisi ve Finansgündem başta olmak üzere 30 yıldır ekonomi gazeteciliği yapıyorum. Bu süreçte etik kurallar ve evrensel gazetecilik kuralları her zaman önceliğimiz oldu. Yeni dönemde de bu tecrübelerimizi ve bilgi birikimimizi ekonomimanset.com için kullanacağız’ dedi.