Gündem
28 Tem 2010 08:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

EKONOMİ BAKANI STRİPTİZCİ ÇIKTI ÜLKE KARIŞTI!

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili'nin ekonomi bakanı olarak atadığı Veronika Kabaliya hakkındaki iddia ülkeyi karıştırdı.

Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakaşvili’nin ekonomi bakanı olarak atadığı 28 yaşındaki güzel Veronika Kabaliya’nın bir süre önce yaşadığı Kanada’da bir kulüpte striptiz yaptığı iddia edildi.

Hürriyet'in haberine göre, Gürcü basını, Saakaşvili’nin Kabaliya’yı kış olimpiyatlarını izlemek için gittiği Kanada’da sahnede görüp beğendiği için bakan yaptığını öne sürüyor.

Saakaşvili’nin imajına büyük darbe indirecek striptizci bakan skandalı, atamanın yapılmasından birkaç gün sonra ortaya çıktı. Facebook’ta yayınlanan görüntülerde yeni bakan Kabaliya, kızkardeşiyle birlikte Kanada’daki bir kulüpte dans ederken görülüyor. Asaval-Dasaval ile Kviris Palitra magazin gazeteleri ise şu iddiada bulundu:

“Kanada’daki kış olimpiyatlarını izlemek için bu ülkeye giden Saaakaşvili, Gürcü göçmeni olan Veronika’yı sahnede görünce çok beğenmiş. Veronika’yı Gürcistan’a geri dönmeye ikna edebilmek için bakan yapma sözü vermiş.”

ETİKETLER
#striptiz #gürcistan