Gündem
29 Haz 2015 16:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:41

Ekmeleddin İhsanoğlu kadın muhabiri kızdırdı!

Kadın muhabir, sorusuna cevap vermeyen Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arkasından söylendi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Meclis Başkanlığı için destek turuna çıkan MHP'nin Meclis Başkan Adayı İhsanoğlu'nu AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. İhsanoğlu'na oğlu Orhan İhsanoğlu eşlik etti. 20 dakikalık görüşmenin ardından çıkışta gazetecilere açıklama yapan Ekmeleddin İhsanoğlu, bir gazetecinin MHP-HDP görüşmesinin olmayacağına ilişkin sorusunu yanıtsız bıraktı. CHP ziyareti sonrası bir kez daha gazetecilerin karşısına çıkan Ekmeleddin İhsanoğlu, gazetecilerin soruduğu "HDP'yle görüşecek misiniz?" sorularını yine yanıtsız bıraktı.

HDP SORUSUNA CEVAP VERMEDİ; ÇEKTİ, GİTTİ

MHP'nin Meclis Başkan Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, AK Parti'yle olan görüşmesi sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. İhsanoğlu bir gazetecinin MHP-HDP görüşmesi sorusunu duyunca hemen teşekkür etti ve gitmeye yeltendi. Ancak gazeteci soruya devam ederek "Özellikle uzlaşma vurgusu yaptınız 'Milli irade böyle istedi' dediniz ama siz içerdeyken HDP'nin adayı Dengir Mir Mehmet Fırat geldi. HDP-MHP görüşmesi olmayacak. Uzlaşma açısından..." diye sordu. İhsanoğlu, soruyu dinledi ve muhabirlere teşekkür ederek ayrıldı.

GAZETECİ ARKASINDAN SÖYLENDİ

İhsanoğlu'nun gidişi sonrası ekrana muhabirlerin konuşmaları yansıdı. Muhabirlerden biri İhsanoğlu'nun arkasından "Soruya cevap vermeyecekse geçmeyecek kameranın karşısına" diyerek söylendi.