Gündem
20 Tem 2015 16:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Eğlence programları iptal edildi! İşte iptal olan etkinlikler!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısının ardından, İzmir'de düzenlenmesi planlanan konserler iptal edildi.

Saldırı nedeniyle TRT de yayın akışında değişikliğe gitti. Öte yandan yarın İstanbul'a geleceği açıklanan Beşikltaş'ın yeni transferi Ricardo Quaresma için hazırlıkları yapılan karşılama da Çarşı grubu tarafından iptal edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde çok sayıda vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına yol açan patlamadan dolayı 21 Temmuz’da Karabağlar’da Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri’ndeki İlhan Güryalçın (Cem Karaca ve Yol arkadaşları), 22 Temmuz’da Aşık Veysel Sanat Günleri çerçevesindeki Kent Orkestrası ile Aliağa Şakran’da “Mahallemizde Şenlik Var”, 23 Temmuz’da çim konserleri kapsamında Pentagram, 24 Temmuz’da Dikili’de “Mahallemizde Şenlik Var” ve 25 Temmuz’da İnciraltı Açık Hava Tiyatrosu’nda Marsis grubu konserlerinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Bu akşam ENKA Eşref Denizhan Açıkhava tiyatrosunda 21.15’te gerçekleştirilecek Tuluğ Tırpan & Demet Evgar konseri de  saldırı nedeniyle ertelendi.

ÇARŞI: YÜREĞİMİZ YANDI

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Suruç'da yaşanan terör saldırısı sonrasında sosyal medyada yaptığı açıklamada yarın İstanbul'a geleceği açıklanan Ricardo Quaresma için yapılması planlanan karşılamanın iptal edildiğini açıkladı. Çarşı yaptığı açıklamada, "Suruç’ta yaşanan katliamda yitirdiğimiz vatandaşlarımızın acıları yüreğimizi yakmıştır. Quaresma’nın havaalanı karşılaması iptal edilmiştir!" satırlarına yer verdi.