Magazin
12 Ağu 2019 14:49 Son Güncelleme: 12 Ağu 2019 14:57

Eğlence kaldığı yerden devam edecek!

Verdiği aradan sonra eğlence sektörüne hızlı bir dönüş yapan ünlü işletmeci Erkan Kara Bodrum’un en sevilen mekanlarından olan Fink ile sezonu açmıştı!

Yıllarca eğlence sektöründe Etiler Garbo, Kalamış Homestore, Miami Mansion, Mori Champagne, Türkbükü Mio Beach ve 34 Beach gibi ünlü mekanların işletmeciliğini yürüten sektörün en iyi isimlerinden olan Kara “ eğlence sektöründe dünya trendlerini takip etmek lazım. Verdiğim arayı bu anlamda çok iyi değerlendirdim. Eğlenmek isteyen kesim artık parayı çok bilinçli harcıyor. İyi müziğe, iyi mekana veya iyi yemeğe para ödüyor. Hepsini bir çatı altında bulursa da mekanın devamlılığı oluyor. Tarzı, cinsiyeti ve karakteri olan mekan önemli. Giderken acaba ne giysem diye bile düşündürtmemeli bunu giymeliyim dedirtmeli.”  diyor.

 AKARETLER FREYA İLE ANLAŞTI!

İstanbul'da Akaretler’de “Freya” adlı mekanla flört aşamasını tamamlayan Kara, kış sezonuna iddialı giriyor. Beş farklı konseptten oluşan, 250 kişilik yeni nesil meyhane, akustik, 150 kişilik VİP klübü ile Dünya standartlarında olacak.

 Bir çok zincir markadan da teklif alan ünlü işletmeci, yeni jenerasyon işletmecilere de workshoplar vermeye hazırlanıyor.