Televizyon
01 Eyl 2011 14:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:45

EGEMEN BAĞIŞ'IN ROL ALDIĞI DİZİNİN ÇEKİMLERİ AŞLADI!

Egemen Bağış'ın ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacağı ‘Avrupa Avrupa' adlı sit-com'un çekimlerine başlandı.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacağı ‘Avrupa Avrupa’ adlı sit-com’un çekimlerine başlandı.


Fethi Kantarcı ve Saygın Delibaş’ın senaryosunu yazdığı, Şafak Bal’ın yönettiği; Kadir Çöpdemir, Tarık Ünlüoğlu, İpek Tuzcuoğlu, Zuhal Topal, Şehsuvar Aktaş, Selen Seyven, Durul Bazan, Simge Sulçuk’un başrollerini paylaştığı ‘Avrupa Avrupa’ adlı sit-com’un çekimlerine başlandı.

Avrupa Birliği Başkanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın da ilk bölümde konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide, Türklerin Avrupa Birliği’ne kabul edildikten sonraki yaşamları konu ediliyor. Bir sit-com projesinde sürpriz yaparak karşımıza çıkacak olan Egemen Bağış, dizide Türkiye’nin AB’ye girişini müjdeleyecek. Türkiye’nin AB üyesi olduğunu ilan etme rolünü üstlenen Bağış, diziye konuk oyuncu olarak dahil olmasıyla ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin bir AB üyesi ülke olarak nasıl bir ülke olacağını anlatmaya çalışan, bunu esprili bir üslupla ekrana aktaran bir dizinin Türkiye’nin demokratikleşme sürecine destek vereceğine inandım. Projeye memnuniyetle destek vereceğimi söyledim ve hiç düşünmeden ‘Evet’ dedim.”

İLK BÖLÜMÜN KONUSU:
HAYAL en sonunda gerçek olmuş ve Türkiye büyük mücadeleler sonrasında AB’ye kabul edilmiştir. 31 Aralık gecesi sadece yeni bir yıl kutlamasına değil, Türkiye’nin AB’ye girmesi şenliklerine de sahne olacaktır. Bu şenliklerin bir parçası olarak, AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış, Ünal Ailesi’ni ziyaret edecek ve 31 Aralık gecesini bu ortalama Türk ailesiyle geçirecektir.