Televizyon
05 Tem 2012 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:52

EFSUN HATUN HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU?

Muhteşem Yüzyıl'ın gözde oyuncusu, yeni başlayacak olan Şubat isimli diziye transfer oldu.

Muhteşem Yüzyıl’da Hırvat Cariye Nora karakterini canlandıran ve Şehzade Mustafa tarafından Efsun ismi takılan Melisa Sözen, "Bizi çok beklediniz. Hava da sıcak" diyerek gazetecilere takıldı.

Melisa Sözen, yeni sezonda Şubat dizisinde oynayacağını belirterek, "Eylül ayında ekranda olacağız. İki hafta sonra çekimlere başlayacağız. Tatil yapma fırsatı olmayacak" dedi. Muhteşem Yüzyıl’da, Valide Sultan’ın can yoldaşı olan harem kalfalarından Daye Hatun’u başarıyla oynayan Sema Keçik de, "Bu yaz zinhar Bodrum yok" diyerek, Melisa Sözen’e yeni rolünde başarılar diledi.

Magazin gündemindeki selülit olayları hatırlatılmasını da Melisa Sözen, "Havalar da çok sıcak. Siz zorluk çekmiyor musunuz? Yorgun gibisiniz" sözleriyle geçiştirmeye çalıştı. Selim Demirdelen ile ilişkisi hakkındaki sorulara ise Melisa Sözen, alakasız bir cevap verdi: "Arkadaşlar yolun ortasında gidiyoruz. Araba geçerse zorluk çekeriz."

BAŞROLLERDE ALİCAN YÜCESOY VE MELİSA SÖZEN

Yeni sezonda TRT 1 ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Şubat dizisinin başrollerini Alican Yücesoy ve Melisa Sözen paylaşacak. Leyla ile Mecnun’un yaratıcısı Eflatun Film’in uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü diziye adını veren ’Şubat’, Alican Yücesoy olurken Melisa Sözen de ’Yağmur’ karakterini oynayacak. Şubat dizisinde; İstanbul’un dehlizlerinde yaşayan alışılmadık bir kahramanı canlandıracak olan Alican Yücesoy için özel bir imaj çalışması yapıldı. Saatler süren makyajıyla neredeyse bambaşka birisi olan yakışıklı oyuncu yüzündeki yara izi ile oldukça farklı görünecek. Dizide, bir yanlış anlamayla büyük bir aşkın içinde kendini bulan Şubat, şiddet dolu sokaklarda, dokunulmazların zalimliğiyle savaşacak. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin tasarımı Leyla ile Mecnun dizisinin yönetmeni Onur Ünlü’ye ait.