Magazin
29 Eyl 2023 21:52 Son Güncelleme: 29 Eyl 2023 23:11

Efsanevi rapçi Tupac Shakur'un cinayetinin sırrı çözülüyor

ABD'nin Las Vegas kentinde 27 yıl önce silahlı saldırıda öldürülen rap müziğinin efsane ismi Tupac Shakur cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Lac Vegas polisi cinayete ilişkin bir kişiyi tutukladı.

Las Vegas'ta 27 yıl önce uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren efsane rapçi Tupac Shakur cinayetiyle ilgili bir kişi tutuklandı.

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Rap müziğinin efsane ismi Tupac Skahur ABD'nin Las Vegas kentinde 1996 yılında silahlı saldırıya uğramıştı. Aracında kırmızı ışıkta beklerken vurulan Shakur'un vücuduna 4 kurşun isabet ederken, kaldırıldığı hastanede bir hafta sonra hayatını kaybetmişti.

27 YIL SONRA TUTUKLANDI

Tupac Shakur cinayetiyle ilgili yeni gelişme yaşandı. Las Vegas polisi, cinayete ilişkin Duane 'Keefe D' Davis isimli kişiyi tutukladığını duyurdu. Şüpheli hakkındaki suçlamalar belirsizliğini koruyor.

TUPAC KİMDİR?

Sahne ismi 2Pac olan Shakur, ilk albümünü 1991'de çıkartmış ve California Love, All Eyez on Me, Changes ve I Ain't Mad at Cha gibi şarkıları hit olmuştu. Shakur, aracında kırmızı ışıkta beklerken dört el ateş açılmasından bir hafta sonra, 13 Eylül 1996'da ölmüştü. Shakur dünya genelinde 75 milyondan fazla albüm satmıştı.