Dünya
05 Mar 2020 12:38 Son Güncelleme: 05 Mar 2020 12:41

Efsane futbolcu gözaltına alındı! Sebebi şaşırttı!

Brezilyalı eski futbolcunun Paraguay'a sahte pasaportla giriş yaptığı anlaşıldı. Brezilyalı efsane Ronaldinho, Paraguay'da gözaltına alındı.

Ronaldinho ve kardeşi Assis, Paraguay'a sahte pasaport ile giriş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı. Yanlarındaki bir diğer şahıs ise tutuklandı.
Spor Arena Dış Haberler | Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho ve kardeşi Asis, Paraguay'a sahte pasaport ile giriş yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

ESPN'de yer alan habere göre; Ronaldo ve kardeşi Asis, 4 Mart 2020 tarihinde bir yardım etkinliği kapsamında Paraguy'a gitti. İkilinin ülkeye girerken kendilerini Paraguay vatandaşı gibi gösterdikleri ve sahte evrak kullandıkları tespit edildi.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Paraguay İçişleri Bakanı Euclides Acevedo, yaşananları doğruladı. Acevedo, "Ronaldinho ve kardeşi hakkında adli soruşturma başlatıldı. Tutuklanıp tutuklanmayacaklarına alınacak ifadelerinden sonra karar verilecek." dedi.

BİR KİŞİ TUTUKLANDI

Bakan Acevedo, Ronaldinho ve kardeşinin kendileriyle işbirliği yaptığının da altını çizdi.

Öte yandan ikiliye eşlik eden bir başka kişinin ise Paraguy polisi tarafından tutuklandığı kaydedildi. Ronaldinhho ve Asis, bahsi geçen şahsın kendilerini kandırdıklarını beyan etti.

La Nacion'un geçtiği fotoğraflara göre Ronaldinho ve kardeşi, kendi adlarının ve bilgilerinin yer aldığı sahte Paraguay pasaportlarıyla ülkeye giriş yaptılar. İki isim kaldıkları otelde tutuluyorlar.