EDHO'da şok ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti

Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bölümüyle ekrana geldi.

EDHO'da şok ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti - Sayfa 1

EDHO son bölümde kızı Didem'in intikamını almak isteyen Haşmet Façalı kurşunların hedefi oldu. Façalı dayı olarak da bilinen Haşmet Façalı hastanede öldü. Haşmet Façalı'nın ölümü Çakırbeyli ve Façalı ailelerini yıktı. EDHO'da Haşmet Façalı'yı canlandıran usta oyuncu Turgut Tunçalp da diziden ayrıldı.

110
EDHO'da şok ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti - Sayfa 2

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 25 Mayıs Salı akşamı 196. yeni bölümüyle ekrana geldi. EDHO'da Çakırbeyli ile Façalı ailelerinin çocukları Hızır Ali ile Didem'e saldırı gerçeklemişti. Hızır Ali ağır yaralanırken Didem ise hayatını kaybetmişti.

210
EDHO'da şok ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti - Sayfa 3

EDHO'da kızının ölümüyle yıkılan Haşmet Façalı ise saldırının sorumlusu Rıdvan'ın mekanını bastı. Ancak Haşmet Façalı çıkan çatışmada kurşunların hedefi olarak ağır yaralandı.

310
EDHO'da şok ayrılık! Ünlü oyuncu böyle veda etti - Sayfa 4

Haşmet Façalı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Haşmet'in ölümü hem Façalı hem de Çakırbeyli ailelerini yıktı. Hızır Çakırbeyli ise üst üste gelen acı kayıpların intikamını almak için yemin etti.

410