Edepsizlik krizi büyüdü Ebru Polat göğsünü açtı Hadise'ye yanındayım dedi!

Şarkıcı Ebru Polat, konserlerinde giydiği kıyafetlerinden dolayı eleştiri yağmuruna tutulan meslektaşı Hadise'ye, mayolu bir pozunu paylaşarak destek oldu.

Edepsizlik krizi büyüdü Ebru Polat göğsünü açtı Hadise'ye yanındayım dedi! - Sayfa 1

Yılbaşı sahnesinde mayo elbise tercih eden Hadise'nin bu seçimi olay oldu. İnstagram hesabında sahne pozlarını paylaşan Hadise'ye bir takipçisi 'edepsizsin' yorumunu yapınca Ebru Polat'tan Hadise'ye göğüs dekolteli bir destek mesajı geldi.

111
Edepsizlik krizi büyüdü Ebru Polat göğsünü açtı Hadise'ye yanındayım dedi! - Sayfa 2

Geçtiğimiz sene magazin basınında sıkça yer alan Hadise 2020 yılının ilk magazin olayına imza atan isim oldu. Yılbaşı gecesi sahne kostümleri olay olan Hadise'ye bir takipçisinin yaptığı yorum ve Hadise'nin buna verdiği cevap yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. 

211
Edepsizlik krizi büyüdü Ebru Polat göğsünü açtı Hadise'ye yanındayım dedi! - Sayfa 3

2019 yılının en çok konuşulan isimlerinden biri oldu Hadise. Kardeşleri ile yaşanan maddi krizler, annesinin intihar girişimi, seksi dansları ve tabiki iddialı sahne kostümleri....

311
Edepsizlik krizi büyüdü Ebru Polat göğsünü açtı Hadise'ye yanındayım dedi! - Sayfa 4

Sahnede seksi olmayı seviyorum açıklaması yapan Hadise, cesur sahne kostümleri ile yine ortalığı yıkmaya devam ediyor. Son olarak yılbaşı gecesi yine mayo elbise giymeyi tercih eden Hadise'ye bir takipçisinden gelen yorum yeni bir tartışma yarattı.  

411