Gündem
31 Eki 2011 16:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

EDEPSİZLİK, AHLAKSIZLIK! NİHAT DOĞAN CANLI YAYINDA ÇILDIRDI!

Nihat Doğan hakkında çıkan tüm iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Petek Dinçöz’ün ’Arınm Balım Peteğim’ programında canlı yayına telefon bağlantısıyla katılan Nihat Doğan hakkında çıkan tüm iddialara yanıt verdi. 

Nihat Doğan, yaşananlar karşısında büyük şaşkınlık içinde olduğunu belirterek o gece olanlarla ilgili şunları söyledi:

"Gece 02.30’da uyurken İzzet ağabey beni aradı. ’Bir 5 dakika odama uğrar mısın? Yanımda senin bir hayranın var, 5 dakika seninle fotoğraf çektirmek istiyor’ dedi, gittim. Fotoğraf çekildik ve odama çıktım. Sabah 10.00 gibi emniyet mensubu arkadaşlar geldiler. Bir şikayet ile ilgili bilginize başvurmak istiyoruz dediler. Bana İzzet Bey’in hanımefendileri darp ettiği yönünde şikayet var. Böyle bir olaya tanıklık ettiniz mi diye sordular, hayır dedim. Ve yarım saat içinde emniyetten ayrıldım"

RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AHMET KAYA’YI HATIRLATTI

Medyada olan bitenin çarpıtıldığını ifade eden Nihat Doğan, Ahmet Kaya’ya ’şerefsiz’ diye başlık atan zihniyetin, bugün bu haberleri yapan zihniyetle aynı kafada olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Hiç kimse Nihat Doğan’dan şikayetçi değil. Sırf ifade verdim diye bu yönde linç politikası uygulanması son derece ahlaksızcadır, edepsizcedir, hayasızcadır. Bundan 15 sene önce Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a muhtar bile olamaz diye başlıklar atan zihniyet, bu ülkenin kıymetli sanatçısı Ahmet Kaya’ya şerefsiz diye başlık atan zihniyet ile hiçbir suçu olmayan Nihat Doğan’a ’Rezalet bir hadiseye imza attı, skandal gece’ diye başlık atan zihniyet aynı zihniyettir."