Gündem
14 Mayıs 2012 13:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:39

EDEBİNİZLE SEVİNİN, B.KUNU...! YILDIRIM'DAN G.SARAYLILARI ÇILDIRTAN SÖZLER!

Aziz Yıldırım'ın kardeşi Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım'ın Ünal Aysal'a söylediği sert sözler çileden çıkarttı.

F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım’ın "Bu işi fazla uzatmayın. Edebinizle sevinin ve uzayıp gidin. İşin b...unu çıkarmayın" sözleri G.Saray Başkanı’nı çileden çıkardı.

Galatasaray yöneticileri ve Başkanı Ünal Aysal’ın önceki gece "Şükrü Saracoğlu’nda kupa almadan gitmeyiz" sözlerinin arkasından gerçek ortaya çıktı. G.Saraylı futbolcuların sahadaki sevinmesinden rahatsız olan Aziz Yıldırım’ın kardeşi Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım, Aysal’a yaklaşarak gerginliğe neden olan bu sert sözleri söyledi.

Bizlerin sabrını taşırmayın

Yıldırım’ın "Bu işi (kutlamaları) fazla uzatmayın. Edebinizle eğlenin ve uzayıp gidin. İşin b...unu çıkarmayın. Taraftarların ve bizlerin sabırını da taşırmayın" sözleri Sarı-Kırmızılılar’ı çileden çıkardı. Bunun üzerine Aysal, "Saracoğlu’nda kupa almadan bir yere gitmeyiz. Gerekirse sabah 7’ye kadar bekler kupayı alır öyle gideriz" açıklamasını yaptı.

Erdoğan, inatlaşmayı bitirdi

Fenerbahçe yönetimi, Galatasaray’ın bu çıkışından sonra stat ışıklarını söndürüp, saha çimlerini sulamaya başladı ve kupa törenine engel olmak istedi. Ancak bir kaç saatlik inatlaşmayı Başbakan Erdoğan’ın talimatı bitirdi. Yakılan bir kaç ışıkla, G.Saray yarı karanlıkta kupasını sahada alıp amacına ulaşırken Fenerliler adeta kahroldu