Magazin
06 Kas 2020 13:25 Son Güncelleme: 06 Kas 2020 13:30

Eda Ece'den Talat Bulut'a olay veda! Öyle bir video paylaştı ki...

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'da Halit karakterini canlandıran Talat Bulut diziye veda etti. Dizide Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece'nin Talat Bulut'a vedası ise gündem oldu.

Yasak Elma dizisinin Halit’i diziye veda etti. 2018 yılında Talat Bulut, dizinin kostüm görevlisi tarafından taciz ile suçlanmıştı bunun üzerine başroldeki kadın oyuncular Talat Bulut’a tavır almışlardı. Eda Ece’nin Talat Bulut’a zoraki vedası olay oldu.

Talat Bulut dizinin kostüm görevlisi Özge Ş. tarafından taciz iddiasıyla suçlanmıştı. Bunun üzerine Yasak Elma dizisinin kadın başrol oyuncularından Eda Ece ve Şevval Sam, Talat Bulut’a karşı büyük bir öfke ile tavır aldılar. Ancak Özge Ş’nin iddiası kanıtlanamadı.

Talat Bulut, 85. bölümde Yasak Elma dizisinin kadrosundan ayrılıyor. Talat Bulut’a son set gününde yapımcı Fatih Aksoy’un da aralarında bulunduğu bir veda düzenlendi. Ekip arkadaşlarıyla vedalaşan Talat Bulut’a ise Eda Ece’nin vedası gündem oldu.

Talat Bulut, Eda Ece’nin vedasını sosyal medyadan paylaşarak sitem dolu bir yazı yazdı.

Görüntülerde Eda Ece rol arkadaşı Talat Bulut’a kısa bir şekilde hemen sarılıp geri çekiliyor. O anlar Instagram hesabından paylaşan Talat Bulut, şu cümlelerle veda etti;

“Teşekkür ederim sevgili Eda Ece. Kısa ama hızlı veda… tam 8 saniye. Her bölümden 1sn alsam 85 sn eder. Uzun kaldı, 0.5 sn alsam 45 sn eder, yine uzun kaldı. 85 bölüm demek daha iyi. Her şeye rağmen her şey güzeldi”