Ecrin bebek korkunç halde bulundu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheli amca konuştu!

Ecrin bebekten dün akşam gelen son dakika haberi herkesi kahretti. Ecrin'in cesedi parça parça edilmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şüpheli Özkan Kurnaz köşeye sıkıştırıldı. İşte Ecrin bebekle ilgili son durum...

Ecrin bebek korkunç halde bulundu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheli amca konuştu! - Sayfa 1

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs’ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ı ormancılar buldu. Ecrin'in önce ayakkabılarını farkeden ormancılar araziyi inceleyince ceset parçalarını buldu.

120
Ecrin bebek korkunç halde bulundu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheli amca konuştu! - Sayfa 2

Ecrin'in bulunan kafa tası ve bazı uzuvları adli tıpa götürülürken kayıp ceset parçaları aranıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ise birinci şüpheli Özkan Kurnaz vardı.

220
Ecrin bebek korkunç halde bulundu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheli amca konuştu! - Sayfa 3

Dün saat 15.30 sıralarında, Ecrin’in kaybolduğu evin yaklaşık 6 kilometre uzağında Bağırsak Deresi mevkisinde orman muhafaza memurlarınca ayakkabı ve elbise parçalarına rastlandı. Ormancıların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma, olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin yaptıkları arama çalışmasında Ecrin Kurnaz’a ait olduğu düşünülen ceset parçaları ve çocuk ayakkabıları bulundu.

320
Ecrin bebek korkunç halde bulundu! Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şüpheli amca konuştu! - Sayfa 4

Kıyafetler ve ayakkabıların minik Ecrin’e ait olduğunu ailesi de teyit etti. Arama çalışmasında kafatası ve kemik parçalarının bulunduğu öğrenildi. Saat 22.00 sıralarında ara verilen arama çalışmasına bugün yeniden başlandı.

420