Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen kişi konuştu!

Ecem Karaağaç, “Sana enerji yüklemesi yapacağım” diyerek kendisiyle cinsel birlikteliğe zorlayan şahıs hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunmuştu. Karaağaç. bir magazin programına açıklamalar yaptı. Karaağaç'ın iddialarına 'Bay İ.'den yanıt geldi

Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen kişi konuştu! - Sayfa 1

Ecem Karaağaç şunları söyledi:

Dolandırıldım davamdan vazgeçmeyeceğim. Zor ayakta duruyorum kimsenin başına böyle bir şey gelmesin. Tehdit edildim. Beni rezil edeceğini benim bu haberlerimin magazine çıkacağını söylemişti.  Maddi manevi ailevi her türlü benim üzerime gelindi. Alay konusu olmak istemiyorum. Düşmanımın dahi yaşamasını istemem. 

19
Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen kişi konuştu! - Sayfa 2

Ben iki senedir yaşıyorum bunu. Bir aylık iki aylık bir şey değil bu. Benim bir ailem olduğunu ve kadın olduğumu kimse unutmasın. Yorumlara bakamıyorum insanlar çok acımasız.

Enerji yüklemek istiyorlarsa başkasına yüklesinler. Bu insanlar nelerin nasıl yaşandığını bilmeden o iki cümle ile insanı yargılayamaz. 

29
Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen kişi konuştu! - Sayfa 3

Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen bir magazin programına konuştu:

39
Ecem Karaağaç'a enerji yüklediği iddia edilen kişi konuştu! - Sayfa 4

Gelemem müsait değilim diyordum. Ecem uçak biletimi alıp çağırıyordu. Bazen 2-3 hafta kalıyordum. 1-2 hafta böyle sürdü. Levent'te iki AVM'de birlikte görüntülerimiz var.

49