Televizyon
18 Ara 2020 11:40 Son Güncelleme: 18 Ara 2020 12:20

Ece Üner'den Ebubekir Sofuoğlu'na tokat gibi yanıt...

“Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Ebubekir Sofuoğlu’na bir tepkide Ece Üner’den geldi. Üner, “Bu lafı söyleyen Ebubekir Sofuoğlu bir üniversitede profesördür. O halde Ebubekir Sofuoğlu kendisini ne olmakla itham etmiştir?” ifadelerini kullandı.

“Google’ı Abdülhamid bulmuştu” açıklamasıyla gündeme gelen Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun “üniversiteler neredeyse fuhuş evi” ifadeleri tepki çekmeye devam ediyor.

"KENDİNİ NE OLMAKLA İTHAM ETMİŞTİR?"

Bu sözlere tepki gösteren Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, “Bu lafı söyleyen Ebubekir Sofuoğlu bir üniversitede profesördür. O halde Ebubekir Sofuoğlu kendisini ne olmakla itham etmiştir? Onu bu soruyla baş başa bırakalım. Biz asıl sormamız gereken soruları soralım. Bu tür adamları görmek için çıkıp böyle saçmalaması mı lazım. Saçmalamasa görülmeyecek miydi? Bu zihniyetiyle buralara nasıl geldi. Böylesi kaç zihniyet sustuğu için gözden kaçırılıyor” ifadelerini kullandı.

Akit TV’de yayınlanan Sabri Balaman’ın sunduğu “Derin Kutu” adlı programda konuşan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, “Üniversiteler neredeyse fuhuş evi” ifadelerini kullanmıştı.