Gündem
24 Mar 2023 21:45 Son Güncelleme: 24 Mar 2023 22:16

Ece Üner mutabakat metnini tek tek açıkladı! YRP ile bu başlıklarda anlaşıldı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı adaylığı sürecini sonlandırdığını açıklayarak prensipler konusunda AK Parti ile anlaştıklarını duyurdu. tv100, o mutabakat metnine ulaştı.

Cumhur İttifakı'na katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp prensipler konusunda uzlaşmaya vardıklarını açıkladı.

"Yeniden Refah Partimizin talep ettiği prensiplerimizin yazılı olduğu mutabakat metni AK Parti'nin ve Yeniden Refah Partimizin genel sekreterleri tarafından imza altına alındı" diyen Erbakan, "Cumhur İttifakı'nın seçimi kazanması halinde bu prensiplerin uygulanmasının takipçisi olunacağı yönünde bir mutabakat sağlanmış oldu" ifadelerini kullandı.

MUTABAKAT METNİNE TV100 ULAŞTI

tv100 Ana Haber o mutabakat metnine ulaştı. Ece Üner, “Erbakan adaylık yarışından çekildi.100 bin imza kampanyasını dondurdu. Tam 18.00’da yaptı bu açıklamayı. Yarıştan bu şekilde çekilmiş oldu. İlk defa tv100 ekranlarında o çok merak edilen Mutabakat Metnini göreceksiniz” dedi.