Ece Seçkin'in rap paylaşımı olay oldu! Dikkat çeken detay!

Ece Seçkin, arabada Rozz Kalliope’nin 'Benjamins II' rap parçasına eşlik etti, sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bambaşka bir şey oldu.

Ece Seçkin'in rap paylaşımı olay oldu! Dikkat çeken detay! - Sayfa 1

Pilot sevgilisi Çağrı Terlemez ile geçtiğimiz aylarda nişanlanan Ece Seçkin, klip çekimleri için gittiği Güney Afrika'da evlilik teklifi almış, sürprizle mutluluktan havalara uçmuştu. Zaman zaman sosyal medya hesabından sevgilisiyle mutluluk pozları paylaşan Ece Seçkin, bu sefer rap söylediği anları paylaştı.


112
Ece Seçkin'in rap paylaşımı olay oldu! Dikkat çeken detay! - Sayfa 2

Araba sürerken Rozz Kalliope’nin 'Benjamins II' adlı rap parçasına eşlik eden Ece Seçkin, ''Çok saçmaaaaaaaaa ama böyleyim. Bu arada abone kartı okutuşum Çağrı’nın kayda girmesi ve şarkının introsu muhteşem bir uyumla ilerlememiş mi?'' diyerek o anları Instagram'dan paylaştı.


212
Ece Seçkin'in rap paylaşımı olay oldu! Dikkat çeken detay! - Sayfa 3

Ece Seçkin'in rap performansı herkes tarafından beğeniyle karşılanırken sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bambaşka bir şey oldu.

İşte Ece Seçkin'in rap performansı


312
Ece Seçkin'in rap paylaşımı olay oldu! Dikkat çeken detay! - Sayfa 4

Seçkin'in takipçileri, ''Acilen rap piyasasına girmen lazım'' derken bazı sosyal medya kullanıcıları, ''Tektaşına bakmaktan şarkıyı dinleyemedim'', ''Tektaşı, gözümü aldı'' , ''Tektaşın gözüme girdi'' gibi birçok yorum yapıldı.


412