Magazin
02 Ağu 2022 10:50 Son Güncelleme: 02 Ağu 2022 10:55

Ece Erken’den eski kayınbiraderi hakkında iddia: Sahte imza ile sigorta sigorta gezmişler

Geçtiğimiz ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini ileri sürmüştü. Yeni bir iddia ortaya atan ünlü sunucu, bu kez eski kayınbiraderinin sahte imzayla sigortadan para almaya çalıştığını ifade etti.

Ece Erken, eşinin ölümünün ardından kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü eski kayınbiraderiyle bir kez daha karşı karşıya geldi. Erken, Celal Mahmutyazıcıoğlu’nun sahte imzayla hayat sigortasından para almaya çalıştığını öne sürdü.

Ece Erken, eski kayınbiraderinin sahte imzayla sigortadan para almaya çalıştığını da öne sürdü ve ona şöyle seslendi:

“Ben şubat ayında ilaçlarla dururken, Şafak’ın Kültür Hukuk ofisinde olan vekaletimi kullanıp sigortalara, savcılığa başvuruda bulundun mu? Vekaletim bulunan Mete Menekşe’nin imzasını taklit ederek sigortalardan para almaya çalıştın mı?”

Avukattan açıklama
Avukat Mete Menekşe de şu açıklamayı yaptı:

“Ece Erken adına 11.02.2022’de Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan müracaat tarafımdan yapılmadığı gibi, dilekçenin altındaki imza da şahsıma ait değildir. Konu hakkında gerekli şikâyet yapılacaktır.”

“Reddi mirası geri çekerim”
Daha önce reddi miras yaptığını açıklayan Ece Erken, “Adımı anmaya devam ederseniz, reddi mirasımı geri çekerim” diyerek rest çekti.

Eşinden hatıra kalan tespihin bile kendisinden istendiğini öne süren Ece Erken, bu kareyi “Ne tespihmiş arkadaş ya” notuyla paylaştı.

 

“Şubat ayında ben ilaçlarla ayakta dururken, bunlar sigorta sigorta gezmişler"
Konuyla ilgili Hürriyet’e konuşan Ece Erken şunları söyledi:

“Şubat ayında ben ilaçlarla ayakta dururken, bunlar sigorta sigorta gezmişler. Olay yeri inceleme raporu olmadan sigortadan para alamıyorsunuz. Raporu benim üzerimden almışlar. Benim adımla alıyorlar ki ‘Ece Erken para kovalıyor’ olsun. Avukatımda vekaletim var. Nasıl bir göz dönmesidir ki; avukatın imzasını taklit ederek başvuru yapıyor ve ismimi kullanıyorlar. Ben hayat sigortasından para alsam bile beni neyle suçlayabilirler? Resmi eşi benim zaten. Mâl varlığının dörtte biri benimdi, ben istemedim. Alsam da bundan kime ne? Ben sigortaya öyle bir başvuru yapmadım. Şafak ocak ayında öldü, şubat ayında onlar yapmış bunu.”