Magazin
01 Tem 2015 09:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:42

Ece Erken üzücü haberi doğruladı: Evet, boşanıyoruz

Ece Erken-Serkan Uçar çiftiyle ilgili ortaya atılan "boşanma" iddiaları doğru çıktı.

Ece Erken, konuyla ilgili bir açıklama yaptı: "Evet, anlaşmalı olarak boşanıyoruz. Birbirimizden hiçbir talebimiz yok."

EVLİLİKLERİ KISA SÜRDÜ

Geçen yaz Çeşme'de evlenen Ece Erken ve Serkan Uçar'ın mutluluğu kısa sürdü. Beş aylık flört sonrası ailelerine bile haber vermeden nikah defterini imzalayan ikili, bir yılın sonunda anlaşmalı olarak boşanma kararı aldı. Evliliğin ilk dönemlerinde Erken'in kendisinden 11 yaş küçük olan Uçar'ın ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edildiği yönünde haberler çıkmış, ancak bir süre sonra sular durulmuştu. Çift mutluluklarını iki ay önce de Eymen adlı oğullarıyla perçinlemişti. Ancak kapalı kapılar ardından yaşanan sorunlar, onları boşanma noktasına getirdi.

SOYADINI SİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde ünlü sunucunun sosyal medya hesaplarından "Uçar" soyadını silmesi, krizin ilk işareti kabul edildi. Devamında Ece Erken'in ailece çıktıkları Çeşme tatilinden oğlu Eymen'le dönmesi "boşanma" iddialarını daha da alevlendirdi.



ECE ERKEN DOĞRULADI

Söylentiler, Ece Erken tarafından da doğrulandı: "Evet, boşanıyoruz. Evleri ayırdık ve ben davayı açtım. Anlaşmalı olarak boşanacağız, ikimizin de birbirinden herhangi bir talebi yok."

SERKAN UÇAR: ŞAŞKINIM

Öte yandan Serkan Uçar'ın "Ece'nin neden boşanmak istediğini ben de bilmiyorum, şaşkınım. Yakında nedenini göreceğim" dediği de konuşuluyor.