Magazin
04 Ara 2018 09:08 Son Güncelleme: 04 Ara 2018 09:17

Ece Erken korkudan sinir krizi geçirdi! Oğlu banyodayken...

Sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlu Eymen banyodayken duşakabin camının patladığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Ece Erken, oğlu banyodayken duşakabin camının patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Oğlu banyodayken camın patladığını söyleyen Erken, "Bunun hesabını ödeyecekler" dedi.

"YA EYMEN'E BİR ŞEY OLSAYDI?"

Ece Erken, akşam saatlerinde Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla herkesi şaşkınlığa uğrattı. Videoda evindeki banyoyu çeken Ece Erken adeta çılgına döndü. Oğlu Eymen banyodayken bir anda duşakabin camının patladığını söyleyen Erken, " Bunu kim açıklar! Ya Eymen'e bir şey olsaydı?" diyerek ağlamamak için kendini zor tuttu.

"SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

Yaşadığı kötü olay karşısında sinir krizi geçirdiğini söyleyen Erken, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla şu sözlerle sitem etti: "Gelen tüm mesajlara ve telefonları gördüm ama sesim sinirden kısıldı, açamıyorum teşekkür ederim. Gerçekten sinir krizi geçirdim, çok şükür kimse zarar görmedi ama oğlumun banyoya girdiği sırada olması, olabilecekler ihtimali beni nasıl yordu ve üzdü anlatamam. Allah kimsenin başına vermesin.

"YANLIŞ KİŞİLERE GÜVENİP ZARARLI ÇIKMAKTAN YORULDUM" 

Evimin çok uzun yıllardır (Eymen yokken de) hem erkeği hem kadınıyım. İlk kez bugün 'yoruldum' dedim. Yanlış kişilere güvenmekten, zararlı çıkmaktan iyi niyetten yoruldum. Her şeye rağmen bugün yine şükrettim. Allah hepimizi beterinden korusun."

Erken’in bu paylaşımının altına yakın dostları olan ünlü isimlerden de tepkiler geldi:

Seda Sayan: Allah korumuş, bilmeden yaptığın bir iyilik karşı gelmiş çok şükür

Alişan: Of ya… Çok şükür Eymen’e bir şey olmamış

Demet Akalın: Allah korumuş kan akıt…

Demet Şener: Aman Allahım bu ne… Çok geçmiş olsun canım