Magazin
05 Nis 2021 07:07 Son Güncelleme: 05 Nis 2021 09:20

Ece Erken ile eski görümcesi mahkemede hesaplaşacak! “Lezbiyen midir nedir, ne haltsa, geri zekalı”

Ünlü sunucu Ece Erken, eski görümcesine “Lezbiyen midir nedir, ne haltsa, geri zekalı” dediği için 2,5 yıl hapis cezası ile yargılanacak.

Ece Erken, kavgalı olduğu eski görümcesi Güldeniz Uçar hakkında yaptığı “Lezbiyen midir nedir, ne haltsa, geri zekalı” şeklindeki paylaşım nedeniyle yargılanacak.

UÇAR BAŞLATTI

Sabah gazetesindeki habere göre Ece Erken, Serkan Uçar ile bir yıl evli kaldıktan sonra 21 Ekim 2015 günü boşanmıştı. Boşanma sonrası Erken'in avukatına bir mesaj gönderen görümce Güldeniz Uçar, "Eğer Ece benim hakkımda kötü bir şey söylerse kredi kartımdan yaptığı hırsızlık, belgeleriyle her yerde çıkar" dedi. Erken, söz konusu mesaj sonrası savcılığa başvurdu. Erken'in ihbarı sonrası Uçar'a iki yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

UZLAŞMADILAR

Dava devam ederken bu kez ünlü sunucu sosyal medyada eski görümcesini hedef alan şu paylaşımı yaptı: "Lezbiyen midir nedir ne haltsa, geri zekalı!" Bu kez Güldeniz Uçar, savcılığa başvurdu. İfadesi alınan Erken "Sinirle tepkimi dile getirdim" dedi. İkiliye uzlaşma teklif edildi ama taraflar kabul etmedi. Bunun üzerine savcılık, Uçar'ı tehdit eden Erken hakkında 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.