Magazin
01 Ağu 2022 14:49 Son Güncelleme: 01 Ağu 2022 14:55

Ece Erken bu kez Benan Kocadereli'yi hedef aldı: Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey?

Eşinin ölümünden sonra eski kayınbiraderi Celal Mahmutyazıcıoğlu ile birbirine giren Ece Erken, bu kez Benan Kocadereli'yi hedef aldı.

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), 27 Ocak 2022 tarihinde silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiş, ünlü avukatın ölümü Ece Erken ile Mahmutyazıcıoğlu ailesini karşı karşıya getirmişti. Mahmutyazıcoğlu'nun ölümünün ardından zor günler geçiren ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ece Erken, "Eşimin saatini bile istediler" diyerek; mayıs ayında şaşırtan bir karar almıştı.

'REDDİ MİRAS YAPIYORUM'

Mirası kabul etmeyeceğini duyuran Ece Erken, "Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum herkese sevgi ve saygılarımla" demişti.

'KARDEŞİSİN MALLARINA ÇÖKMÜŞSÜN'

Tüm bunların ardından ünlü sunucu, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini açıklamış ve sosyal medya üzerinden gelen mesajları tek tek ifşa etmişti.

Celal Mahmutyazıcıoğlu'na dava açacağını açıklayan Ece Erken, paylaşımında, "Sabaha kadar bana tehdit mesajı atan Celal'cik! Sedef'i Acarkent'in güvenliğine göndermişsin. Evimin önünün kamera görüntülerini almışsın. Sen KARDEŞİSİN mallarına çökmüşsün, katillerin peşine bir saniye düşmemişsin, benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki! Aldır! Benim abdestimden şüphem yok! Savcılığa yarın tehdit ve şantajdan veriyoruz! Ah Şafak! Ne üzülüyordur… Ben hepinize tek başımız yeterim. Benle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" ifadelerini kullanmıştı.

Gelen tehditler üzerine Erken, "Neye üzülüyorum biliyor musunuz? Miras ne kötü, ne acı bir şeymiş! Bu insanlar her gün bizdeydi, biz de onlarda, çocuklar bir arada… Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım! Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı Ece'de mi diye! Ya 500 bin vereyim de susun da Şafak'a bir dua edin! 40'ını bile yapmadınız Rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın" diye konuşmuştu.

BENAN KOCADERELİ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu açıklamalar sonrası Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli de tartışmaya dahil oldu. Benan Kocadereli, yaptığı açıklamada Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun ağabeyini savunarak "Her şey benim bilgim dahilinde. Mal kaçırma yok. Mal kaçırma değil onun adı, her şey Naz ve Eda'nın. Asıl mal kaçıran başka birisi" dedi. Erken'in hayat sigortasından para aldığı iddia edildi.

'İSPATA DAVET EDECEĞİM'

Bunun üzerine yeni bir açıklama yapan Ece Erken, bu kez Benan Kocadereli'yi hedef aldı. Erken, sosyal medya hesabında konuyla ilgili bir mesaj yayınladı:

"Eğer böyle bir yorum veya cevap verildiyse mahkemede ispat edilecek bu bir! Daha mal tespiti davası sonuçlanmadan tapusu, her şeyi eşime ait olan evi, evleri mirasçı olmadığı halde hukuksuzca nasıl kiraya verdi? Kira elden mi alınıyor? Tekne nerede? Teknedeki seabob bile alınmış kullanılıyor. Demek ki miras aslında kabul edilmemiş ama mahkemenin haberi yok. Şafak'a ait arabalar nerede? Neden ölümünden 1 ay sonra hepsi satıldı? Abiyle anlaşmalı mı yürüyor her şey... Eğer ortada böyle bir açıklama varsa pazartesi ilk iş şikayetçi olacağım ve ispata davet edeceğim."

'BENCE SUSUN AMA SİZ BİLİRSİNİZ'

Ünlü sunucu, sözlerine; "Her şeyim, hayatım düzene girmeye başladı. Psikolojim daha iyi ve ve tek amacım iyi bir anne olmak. Ben önüme bakarken adımı anmaya devam ederseniz reddi mirasımı geri çekip, mallara şehr koydurup, bütün yaptığınız kanunsuz, hukuk dışı işlemlerinize itirazı basacağım. Ne evlerden ne teknelerden kira almaya devam edebileceksiniz. Sattığınız mal ve arabaların da satışını iptal ettirip, eşimden bana ne kalırsa şehit kız çocuklarını okutan bir derneğe bağışlayacağım. Bence susun ama siz bilirsiniz. Benim değil, sizin önceliğiniz belli" diye devam etti.