Magazin
30 Mar 2021 08:06 Son Güncelleme: 30 Mar 2021 10:30

Ece Dağıstan Say'dan Ertuğrul Özkök'e iki ayrı evle ilgili son bombalar...

Ertuğrul Özkök, Fazıl Say - Ece Dağıstan Say hakkında kendi değerlendirmesini yaptı "Hiiiç iplemeyin" dedi. Ardından da Ece Dağıstan Say'ın kendisine anlattıklarını paylaştı.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesine Fazıl Say-Ece Dağıstan Say evliliğini taşıdı. İki ayrı evde yaşayarak sürdürdükleri evlilikleri ile gündemde olan Say çiftine "Hiiiç iplemeyin" diye seslenen Özkök, ardından da Ece Dağıstan Say ile yaptığı telefon görüşmesini yazdı. 

Ece Dağıstan Say'ın sosyal medyadaki açıklamalarının ardından kendisiyle yaptığı sohbeti Ertuğrul Özkök köşesine taşıdı. 

Özkök, Ece Dağıstan Say'ın “En ilginci de 3 evlilik, sayısız ilişki yaşamış bir televizyon sunucusu da ‘Kadın bunu kabul etmek zorunda kalmıştır’ diyor...” sözlerini köşesine taşıdı.

İşte Ertuğrul Özkök'ün o yazısı...

ECE NE DİYOR... YOKSA ASIL MESELE AYRI EVİ KADININ İSTEMESİ Mİ

DÜN Ece Dağıstan Say’la biraz sohbet ettim. Bazı şeyleri Instagram hesabından da yazmıştı.

Bana biraz daha açtı.

*

43 YAŞIMA KADAR: “Ben 17 yaşından beri yurtdışı, yurtiçi kendi düzeninde tek başına yaşayan biriyim. Amacım her zaman kendi huzur ve mutluluk formülümü bulmak oldu. Evlenmek de hiçbir zaman ana hedefim olmadı, keza 43 yaşında evlendim.”

*

İKİ EVİMİZ VAR AMA: “Doğru... Bizim 2 evimiz var, ama bu ayrı yaşamlar sürmek değil. Kimse birbirinin üstüne çökmedi bizim ilişkimizde sadece, ama biz her günümüzü gecemizi çoğunlukla iki ev arasında geçiriyoruz. Sırt çantamızla gidip geliyoruz...”

*

AYRI YAŞAMAK DEĞER Mİ: “En önemli soru şu: Bu zahmetli mi? Evet bazen. Ama değer mi?

Hem de nasıl.”

*

ASIL KABULLENEMEDİKLERİ ŞU: “Bence burada sorun asıl şuradan kaynaklanıyor. Böyle bir durum varsa mutlaka erkek istemiştir de ondan ayrı evleri var. İşin en tuhaf yanı bunu daha çok kadınlar söylüyor.”

*

ÜÇ KERE BOŞANMIŞ KADIN DİYOR Kİ: “En ilginci de 3 evlilik, sayısız ilişki yaşamış bir televizyon sunucusu da ‘Kadın bunu kabul etmek zorunda kalmıştır’ diyor...” 

*

BU HAYAT BİZE ÇOK YAKIŞIYOR: “Bu tür bir beraberliği evliliğe yakıştıramıyorlar. Ama bilsinler ki bu hayat bize çok yakışıyor.”

Ertuğrul Özkök'ün yazısının tamamını okumak için...