Magazin
05 Tem 2021 13:12 Son Güncelleme: 05 Tem 2021 17:35

Ebru Yaşar Gülseven, öğrencilerle birlikte şarkı söyledi

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu açıldı. Okulun müzik atölyesinde çocuklar sanatla ilgili yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak. Geleceğin sanatçı yetenekleri yetişecek.

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde açıldı. Okul, 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necat Gülseven Necat Gülseven ve eşi Ebru Yaşar Gülseven tarafından yaptırıldı. Açılışı yapılan okul Bismil ilçesinde yaşayan çocukların yüzünü güldürdü.

Bu okulla birlikte öğrenciler artık uzak okullara kilometrelerce yürümek zorunda kalmayacak. Bu okulla eğitimli gençler geleceğe hazırlanacak. 12 desrlikli Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nda müzik atölyesi, teknoloji sınıfı, basketbol sahası, kütüphane ve konferans salonu da bulunuyor.

Ebru Yaşar müzik atölyesinde çocuklar sanatla buluşacak

Konferans salonu büyüklüğündeki Ebru Yaşar müzik atolyesinde gençler çocuklar artık rahatlıkla müzik eğitimi de alabilecek. Ebru Yaşar, Sanata gönül veren sanatı seven çok güzel öğrenciler yetişsin. Biz de sizin yolunuzdan geliyoruz. İnşallah çok mutlu olacağım çok gurur duyacağım inşallah" dedi.

Öğrenciler, müzik atölyesinde piyano, saz, gitar, bağlama, darbuka gibi müzik eğitimlerini alabilecek. Ebru Yaşar müzik atölyesinde çocuklar öncelikle nota eğitimi de alacak. Aynı zamanda da müzik enstrümanlarını çalmayı öğrenecekler.

Ebru Yaşar öğrenci ve öğretmenlerle türkü söyledi

Ebru Yaşar'ın güçlü sesi eşliğinde geleceğin yetenekli sesleriyle doyumsuz müzik ziyafeti dinleyenleri büyüledi.