Magazin
23 Kas 2017 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:17

Ebru Şallı'nın sevgilisi Uğur Akkuş: Lütfen eşimi hapse atın!

Ebru Şallı'nın sevgilisi Uğur Akkuş, boşanma aşamasında olduğu eşi Gonca Akkuş’a “zorlama hapsi” uygulanması için mahkemeye başvurdu

Manken Ebru Şallı ile Uğur Akkuş, geçen yaz birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Uğur Akkuş'un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

Eleştirilere rağmen ilişkilerine devam eden çiftin, imam nikâhı kıydığı iddia edildi. Gizli gerçekleşen nikâhın ardından Uğur Akkuş'un, Ebru Şallı'ya İstinye'de bir daire hediye ettiği ileri sürüldü.

Bunların ardından Uğur Akkuş, sevgilisi Ebru Şallı’ya sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle eşi Gonca Akkuş’u Cumhuriyet Savcılığı’na şikâyet etti.

Gonca Akkuş da sosyal medyadan “Beni şikâyet etmişsin! Ne sana ne de sevgiline hakarette bulunurum! Çocuklarımı aldıktan sonra da adını dahi unuturum” paylaşımında bulundu.



'BENİ 18 KERE SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ'

Çocuklarımın velayetini almak istediğin belirten Gonca Akkuş, “Bu yeni değil ki. Daha önce de 18 kez farklı nedenden dolayı beni savcılığa şikâyet etti. Benim tek derdim çocuklarımın velayetini almak” ifadelerini kullandı.

'MAHKEME KARARI BANA TEBLİĞ EDİLMEDİ'

Gonca Akkuş'un bu açıklamasının ardından 1 ay süreyle önleyici tedbir kararı aldırıldı. Gonca Akkuş’un tedbire rağmen internet hesabından açıklamalar yapmayı sürdürmesi üzerine Uğur Akkuş bir kez daha mahkemeye başvurdu ve zorlama hapsi uygulanması talebinde bulundu. İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya katılan Gonca Akkuş, “Mahkeme kararı bana tebliğ edilmedi” dedi. Hakim, Gonca Akkuş’un tebligat adresinde oturup oturmadığının tespit edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.