Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında Gonca Derin’den akıl almaz iddia! ‘Kızım zorla kaçırıldı…’

Şimdilerde Ebru Şallı'yla evli olan Uğur Akkuş ile 2018 yılında boşanan Gonca Derin, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımlarla kan dondurdu. İki çocuk annesi Derin, kızının babaları Uğur Akkuş tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Kızı ile telefon görüşmesini de yayınlayan Gonca Derin'in paylaşımında Aden'in gözyaşları içinde annesinden yardım istediği görüldü. Derin kızına ulaşmazsa sabah Müge Anlı'nın programına çıkacağını söylerken Uğur Akkuş'tan iddialara ilk yanıt geldi.

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında Gonca Derin’den akıl almaz iddia! ‘Kızım zorla kaçırıldı…’ - Sayfa 1

Eski manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında evlendiği eşi Uğur Akkuş tarafından darp edildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Görgü tanığının iddialarına rağmen yaşananları yalanlayan Şallı, önceki gün eşiyle objektiflere yansıyarak mutluluk pozları vermişti.

121
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında Gonca Derin’den akıl almaz iddia! ‘Kızım zorla kaçırıldı…’ - Sayfa 2

Ebru Şallı, muhabirlerin "Darp olayından sonra eşiniz ile barıştınız mı?" sorusuna "Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiç bir zaman küsmedim" demişti.

221
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında Gonca Derin’den akıl almaz iddia! ‘Kızım zorla kaçırıldı…’ - Sayfa 3

Aynı gece Uğur Akkuş 'un eşi Şallı'ya 11 milyon değerinde bir otomobil aldığı da ortaya çıkmıştı.

321
Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş hakkında Gonca Derin’den akıl almaz iddia! ‘Kızım zorla kaçırıldı…’ - Sayfa 4

Bu olayların ardından Uğur Akkuş'un eski eşi ve iki çocuğunun annesi Gonca Derin ortaya çıkmış ve dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

421