Gündem
01 Haz 2010 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:20

EBRU ŞALLI VE HARUN TAN POLİS ZORUYLA DURUŞMAYA GETİRİLECEK!

Ebru Şallı ve Harun Tan'ın kendilerine hakaret eden Ayşe Özyılmazel'e açtıkları davanın duruşmasına 2. kez katılmadı.

Ebru Şallı-Harun Tan çifti köşe yazarı Ayşe Özyılmazel aleyhine açtıkları hakaret davasının 2’nci duruşmasında da ifade vermeye gitmedi. Mahkeme, şikayetçi çiftin, polis zoruyla adliyeye getirilmesine karar verdi.

Şallı ve Tan, 20 Kasım 2009’da, iki yazısında kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle Özyılmazel’den şikayetçi olmuştu. Davanın görülmesine İstanbul 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. Şikayetçi sıfatıyla davet gönderilmesine rağmen yine gelmeyen çift hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı. Şallı ve Tan’ın bir sonraki duruşmaya gelmemesi halinde polis zoruyla getirilmesi kararlaştırıldı. Savcılığa gitmediği için ’uzlaşma teklifini reddettiği’ varsayılan Özyılmazel hakkında ’basın yoluyla hakaret’ suçundan 7 aydan 4 yıl 8 aya kadar hapsi isteniyor.

KAVGA ÇIKARAN SÖZLER
Özyılmazel, 25 Ekim 2009 tarihli ’Sussana hundred Ebru’ başlıklı yazısında, Şallı’nın, ’Erkekler şişman kadınlardan hoşlanmaz’ açıklamasını eleştirerek, ’Sen ırkçı mısın, şaşkın mısın? Yoksa diyetten beyin hücrelerini mi kaybettin? Sen hiç karısını sıfır beden bir kadınla aldatan erkek gördün mü? Senin bu sözlerine ne derler biliyor musun hundred insan? Salaklık derler!’ demişti.

’SAYIN PİLATES İNSAN’
Özyılmazel, 4 gün sonraki yazısında ise ’Gazetelerde kalkmış kendini aklamaya çalışıyor. İnternette aslanlar gibi videon var. Hadi bakalım şimdi yine kıvırabilecek misin Sayın Pilates insan?’ demişti.