Magazin
17 Mayıs 2015 10:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Ebru Şallı: "Uzun ilişkilerin kadınıyım"

Şarkıcı Sinan Akçıl'la yaşadığı aşkıyla gündemden düşmeyen eski manken Ebru Şallı, yeniden evlilik ve çocuk yapmayı düşünmediğini söyledi.

Yeniden evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünmediğini belirten Şallı şöyle diyor: “Ben sevgi ve aşk kadınıyım. Yalan söyleyen erkek sevmem. Samimiyet ve içtenlik benim için önemli.”

'Ben sevgi ve aşk kadınıyım'

Ebru Şallı hafta içi her sabah evlerimize konuk olmaya devam ediyor. Programında piltaes, güzellik sırları, yemek tarifleri vb. bilgiler veren Şallı “Bende hizmette sınır yok” diyor. Sevgi ve aşk kadını olduğunu belirten Şallı, evliliği ise şimdilik düşünmüyor.

Yeni televizyon programınız nasıl gidiyor?

Bugünlerde hafta içi hergün hanımlara hizmete devam. Tv em’de her sabah canlı yayın yapıyorum, bende hizmette sınır yok; pilates, güzellik sırları, yemek tarifleri, sağlık bilgileri, bakımlar derken kendimi hep çalışıyorken buluyorum ama çok memnunum. Program çok iyi gidiyor... Sekiz dvd oldu; en son 3 K pilates yaptım. Kol, karın, kalça çok etkili egzersizler içeriyor. Bölgesel çalışmaları seviyorum, kısa sürede çok güzel sonuçlar alıyoruz tabii ki beslenme de iyi olunca muhteşem oluyor. Şimdi dokuzuncu dvd geliyor. Önümüzdekü ay çekimlerini yapacağız, sürpriz!
Oğullarınıza karşı nasıl bir annesiniz? Otoriter mi yoksa her dediklerini yapıyor musunuz?

Yapmıyorum esasında. Otoriter olmaya çalışıyorum. Düzenleri, beslenmeleri, dersleri derken tabii ki erkek çocuklarının düzenlerini oturtmak daha zor ama çözüyorum. Eğlenceli ve arkadaş bir anneyim, paylaşımları güzel yaşıyoruz.

Uzun ilişkilerin kadınısınız değil mi? Bir erkekten sizi ne soğutur?

Evet öyleyim... Düzen seviyorum, ordan oraya savrulmak 17 yaşında bile ne tarzımda ne aklımda olmadı. Bence hiç bir kadın yalan konuşan erkek sevmez, ben de sevmem. Samimiyet ve içtenlik benim için çok önemli.

Sinan Akçıl’ın şarkısı gittiğiniz mekanda çalarsa ne yaparsınız?

Ne yapayım Ayşecim dinlerim, eğlenirim, dans ederim. Ben müzik seviyorum o da çok başarılı işlere imza atıyor. Gayet keyifle dinliyor herkes.

Yeniden evlilik ve çocuk düşünüyor musunuz?

Evlilik ve çocuk düşünmüyorum. Ancak büyük de konuşmak istemem; zaman ne gösterir bilemeyiz. Ben sevgi, aşk kadınıyım. Ayrıca çocuklara taparım... Çocuk sesi, enerjisi bence muhteşem.
Pekçok isim kıyafet tasarlıyor...

Ben de nihayet çok güzel bir koleksiyon hazırladım. Koton’la güzel bir işbirliği yaptık.

KARIN YAĞLARINI YAKAN KREMİM YAKINDA ÇIKACAK

Beni çok heyecanlandıran yeni bir projem var, bu proje için yaklaşık 1 yıldır çalışıyoruz. Ben son yıllarda dünya trendlerine baktığımda karın yağlarını yakan kremleri takıp ediyordum. İçerikleri son derece doğal, nar özlü, gingeng ve kafein içeriyor; çok iyi kimyagerler çalıştı. İki hafta sonra Türkiye’deki neredeyse bütün eczanelerde olacağız. ebrusallibythalia markamla karın yağlarını yakan jel, ayrıca ikinci kremde kol, bacak ve kalçadaki selülitleri yok eden jel... Bununla da kalmadım erkekleri de düşündüm. Erkeklere özel de abdominal kremi çıkıyor; yani üç ayrı krem geliştirdik.
(GazeteVatan)