Medya
27 Tem 2013 09:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

EBRU ŞALLI KOCASINI ALDATTI MI?

Medyanın örnek çiftlerinden olan Ebru Şallı ile Harun Tan, sürpriz bir şekilde boşandı, dedikodular bitmedi..

Medyanın örnek çiftlerinden olan Ebru Şallı ile Harun Tan, sürpriz bir şekilde boşandı. Bu evliliğin bitiş nedeni olarak ihanet iddiaları ortalarda dolanmaya başladı. Her iki taraf da iddiaları reddetse de kafalarda soru işareti kaldı.

Birbirlerine bu kadar âşık çiftin duygularının bir anda bitmesi sizce de kafa karıştırmıyor mu? Her fırsatta ne kadar mutlu olduklarını dile getiren çiftin evliliğinin bitiş nedeni nedir? Ebru Şallı'nın ismi açıklanmayan bir işadamı ile aşk yaşaması iddiasının aslı astarı var mı?

Bu boşanmayla ilgili çok ilginç bir durum var. Genelde Türkiye'de boşanma sonrası erkek ceketini alır ve evden çıkar. Bu kez tam tersi oldu. Ebru kıyafetleri dışında bir tek eşya bile almadı evden. Kendisine Ulus'ta sıfırdan bir ev kurdu. Çocukları da paylaştılar. Bunun da nedeni büyük çocukları Beren'in tenişçi oluşu. Muhtemelen Türkiye'nin en iyi tenisçilerinden biri olacak. Türkiye'yi dünya çapında temsil bile edebilir. Baba oğulun tenis merakı var. Beren'in bu konuda gittiği kurs da var. Antrenmanları var ve bunun yanı sıra yurt dışında da maçlara gidiyor. Anne baba ayrıyken, babanın çocuğunu yurt dışına çıkarabilmesi için sürekli velayet alması gerekiyor. Harun Bey bu konuyu Ebru'ya açıklamış, ona da mantıklı gelince böyle bir karar vermişler. Zaten boş vakitlerinin çoğunu annesinin yanında geçiriyor. Şu anda da hep beraber tatildeler. Bu ilişkinin ihanet nedeniyle bittiğini düşünmüyorum. Ebru'yla bu konuyu konuştum. Açıkladıklarının dışında başka bir neden olmadığını söyledi. Olsa zaten duyulurdu. İki çocuğu var. Bunun yanı sıra programı var. Ne ara çapkınlık yapmaya vakit bulacak? Alışılmışın dışında bir boşanma olduğu için insanlar acaba mı dedi. Ebru net bir şekilde ilişkilerinin tamamen sevgilerinin, hatta sevgiden de öte saygının bitmesinden kaynaklandığını söyledi. En ufak bir nedenden dolayı kavga çıkar olmuş. Çocukları da bu ortamda büyütmemek adına boşanma kararı almışlar. Medeni bir şekilde ayrıldılar. Bunun altında başka bir şey aranmaması gerektiğini düşünüyorum.

Sinan ÖZEDİNCİK / SABAH