Ebru Polat'tan Yusuf Güney'e torpil tepkisi! "Ben bu kadar terbiyesiz adam görmedim"

Şarkıcı Ebru Polat, Amerika yolculuğu için Türk Hava Yolları'ndan bilet aldı ancak koltuğunun Yusuf Güney tarafından kapıldığını öne sürünce küplere bindi.

Ebru Polat'tan Yusuf Güney'e torpil tepkisi! "Ben bu kadar terbiyesiz adam görmedim" - Sayfa 1

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, meslektaşı Yusuf Güney'e demediğini bırakmadı. Amerika'da vereceği konser için THY'den bilet alan Polat, kendisinden iki saat sonra gelen Yusuf Güney tarafından yerinin kapıldığını söyledi.


114
Ebru Polat'tan Yusuf Güney'e torpil tepkisi! "Ben bu kadar terbiyesiz adam görmedim" - Sayfa 2

Sosyal medya hesabından biletin fotoğrafını çekerek tepkisini gösteren Polat, şu ifadelere yer verdi: "Yusuf Güney kadar terbiyesiz bir adam görmedim! THY'de kendine bir tanıdık bulmuş, benim business biletim upgrade olarak biletimi önce almama rağmen, benden 2 saat sonra gelip benim yerimi aldı... Bu yasal değil! Bu benim hakkımı gasp etmek ! THY buna nasıl izin verir!"


214
Ebru Polat'tan Yusuf Güney'e torpil tepkisi! "Ben bu kadar terbiyesiz adam görmedim" - Sayfa 3

Yer ilk bileti alan kişinindir: Açıklamasına devam eden Polat, olması gerekenin şu olduğunu öne sürdü: Yer, ilk bileti alan kişinindir. Ancak ücret ödersen upgrade in düşebilir. Yusuf Güney zaten yer olmayan bir yerde nasıl uprade yaptırabilir?


314
Ebru Polat'tan Yusuf Güney'e torpil tepkisi! "Ben bu kadar terbiyesiz adam görmedim" - Sayfa 4

THY ve Güney'den açıklama gelmedi: Ebru Polat hem Instagram hem de Twitter hesabından Yusuf Güney ve Türk Hava Yollarına giydirirken, karşı cepheden henüz bir açıklama gelmedi.


414