Magazin
14 Haz 2022 09:32 Son Güncelleme: 14 Haz 2022 10:31

Ebru Gündeş'le Iraklı sevgilisinin aşk fotoğrafı çalıntı çıktı

Ebru Gündeş'in Iraklı zengin iş insanı Rassan Khoshnaw aşk yaşadığı haberleri geçen hafta gündem oldu. Gündeş'in Iraklı sevgilisi ortaya çıkan fotoğraflar için mahkemeye başvurdu.

Ebru Gündeş aşka sessiz kalırken, Kuzey Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw, ünlü şarkıcının hiçbir sahnesini kaçırmıyor, onu hep en ön masadan izliyordu. 

Sabah'ın haberine göre, Ebru Gündeş ile sevgilisi Rassan Khoshnaw'dan yakın aşk pozu ortaya çıktıktan sonra ilişkiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.



Reza Zarrab ile yasak aşk iddialarının gölgesinde boşanan Ebru Gündeş'in yeni aşkı belgelenmişti. Magazin gündemine sıkça konuşulan eni aşkta, yayınlanan fotoğraf karesi için Gündeş’in sevgilisi mahkemeye başvurdu.

Ebru Gündeş ile sevgilisi Rassan Khoshnaw'un fotoğrafının kim ya da kimler tarafından sızdırıldığı ortaya çıkmadı.

IRAKLI İŞ İNSANI HAREKETE GEÇTİ
Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak medyaya servis edilen haberlerle ilgili harekete geçti.

Rassan Khoshnaw avukatı Ümit Kızıldağ aracılığıyla nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine başvurduğu dilekçesinde müvekkilinin haksız ve hukuksuz bir şekilde saldırıya uğrayarak kişisel verilerinin ele geçirildiğini iddia etti.