Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etti mi? Acun Ilıcalı merak edileni açıkladı

Blu TV’de yayınlanan 40 programına konuk olan Acun Ilıcalı, önemli açıklamalar yaptı. Ilıcalı, “Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih ettiniz mi?” sorusuna da yanıt verdi.

Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etti mi? Acun Ilıcalı merak edileni açıkladı - Sayfa 1

Yapımcılığını BBO Yapım, Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği, ekranların gündem yaratan, gündemi değiştiren programı 40, 13 Ocak Perşembe akşamı Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’de yapımcı, televizyoncu, Acun Ilıcalı’yı konuk etti.

113
Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etti mi? Acun Ilıcalı merak edileni açıkladı - Sayfa 2

Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’in sorularını içtenlikle yanıtladı. Acun Ilıcalı 40 soruya tüm samimiyetiyle yanıtlar verirken, format gereği “pas” hakkı olmasına rağmen hiçbir soruyu pas geçmedi, sosyal medyada ise Ebru Gündeş, Hadise, Fenerbahçe, Ali Koç, estetik ve özel hayatıyla ilgili anlattıkları öne çıktı.

213
Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etti mi? Acun Ilıcalı merak edileni açıkladı - Sayfa 3

“5 ÇOCUĞUM VAR”

Acun Ilıcalı, Cansu Canan Özgen’e “Dede” unvanının kendisine yakıştığını, kızı Banu’dan olan torununu kastederek duygusal bir cümle kurdu ve “5 çocuğum var” dedi.

313
Ebru Gündeş’i Hadise’ye tercih etti mi? Acun Ilıcalı merak edileni açıkladı - Sayfa 4

Acun Ilıcalı, uzun süredir medyada sıkça haberlere konu olan “estetik yaptırdı mı” sorusunun yanıtını 40’ta Cansu Canan Özgen’e verdi.

413