Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti

Filenin Sultanları'ndan biri olan Ebrar Karakurt başarılı spor hayatının yanında yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Başarılı sporcuya gelen "Erkek gibi", "Trans mı?" gibi yorumlar ise sosyal medyada tepki çekti. Ebrar Karakurt da bu paylaşımlar gündeme gelince bakın ne dedi.

Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti - Sayfa 1

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt başarılı kariyeriyle dikkat çekiyor. 

110
Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti - Sayfa 2

Geçtiğimiz sezondan beri İtalyan takımı Igor Gorgonzola Novara'da forma terleten Ebrar ülkemizi de en iyi şekilde temsil ediyor.

210
Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti - Sayfa 3

Ebrar Karakurt renkli sosyal hesabıyla da gündeme geliyor. Ünlü sporcuya son olarak yapılan çirkin yorumlar Ekşi Sözlük'te gündeme geldi. "Trans mı?", "Benden daha erkek","Erkeğe benzeyen kadın" gibi yorumları gören Ebrar Karakurt da sonunda sitem etti.

310
Ebrar Karakurt'un paylaşımlarına çirkin yorumlar! İtalya'da yaşananları anlatıp isyan etti - Sayfa 4

Ebrar Karakurt bir paylaşım yaparak "Bizim taraftar grubuyla akşam yemeğindeyiz. Bana bir anda Türkçe tezahürat yapmaya başladılar. Dedim olabilir. Türkiye'de de fotoğraflarımın altına aptal saptal yorumlar yapıldığı için haberlere çıkıyorum. Fark tam olarak bu. Onlar adıma beste söylüyor siz fotoğraflarımın altına ağzı alınmayacak yorumlar yapıyorsunuz" dedi.

410