Magazin
27 Nis 2021 06:41 Son Güncelleme: 27 Nis 2021 06:42

Duygu Özaslan'ın spor pozuna eleştiri yağdı

Yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan yine takipçilerinin diline düştü. Özaslan, spor yaparken paylaştığı poz ile takipçilerinden tepki topladı.

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Duygu Özaslan spor salonundan bir paylaşım yaptı. Duygu Özaslan'ın sporda makyajlı olması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ünlü fenomenin takipçileri bu konuyu dalga konusu yaptı.

"Spor yaparken makyaj da ne biliyim yani", "Aydınlatıcılı göz makyajsız spor yapmam diyenler", "Gerek üstündeki gerek makyajın, tam spora uymuşsun."

Geçtiğimiz günlerde iki milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikaye bölümünden bir video yayınlayan Özaslan, "Bu benim çok sevdiğim, çok beğendiğim bir saç modeli" diyerek saçlarının yeni stilini gösterdi. Sosyal medya fenomeni, takipçilerine saçlarını nasıl bukleli hale getirdiğini anlatmayı da ihmal etmedi.

"SAÇIMI BİR DAHA YIKAMAYACAĞIM"

Özaslan, daha sonra "Her gün bu saçı yapacağım galiba" ve "Saçımı bir daha yıkamayacağım" notlarıyla yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Fenomenin paylaşımı kısa sürede 118 bin beğeni aldı.