Magazin
09 Nis 2021 16:27 Son Güncelleme: 09 Nis 2021 17:01

Duygu Özaslan en sonunda isyan etti! 'Beni rezil etmek için çekilmiş o fotoğrafımı...'

Bulimia nervoza hastalığı olduğunu itiraf eden Duygu Özaslan, uzun tedaviler sonucunda tedavi olmuş ve aynı zamanda kontrollü şekilde kilo vermişti. Duygu Özaslan son olarak yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Son dönemde gelişen güzellik algısının kadınlar üzerinde yarattığı baskı oldukça had safhada. Bu konuda bazı ünlü isimler ise isyan ederek beden olumlama hareketine katılıyor. Cansu Dengey'in yaptığı bir paylaşımda bu konuda öne çıkanlar arasındaydı.

Duygu Özaslan, Dengey'in paylaşımı sonrası içini takipçilerine dökerek bu harekete katıldı. Sosyal medyada kendisini bambaşka biri olarak gösterdiği için epey tepki çeken ünlü fenomen yazdıklarıyla herkesin beğenisini topladı.

Duygu Özaslan açıklamasında "Ne acı birbirimize bunu yapmamız. Kim yapıyor bunu? İdeal'i kim belirliyor" diyerek içini döktü.

'HALA SELÜLİTLERİM VAR'

Duygu Özaslan geçirdiği zor dönemin ardından yaşadıklarını da anlattı. Duygu Özaslan açıklamasında "Evet kabul edemediğim bir şeydi bu kadar kilo almak. Ama o yeme ataklarımın önüne geçemiyordum" dedi.