Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı!

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun, diğer kardeşleriyle bilgili yayına bağlanan bir kişin, Suphiye Orancı'nın mahallede 'Erol' isimli birinden oğlu olduğunu söylemişti. Nebioğlu, annesinin Erol Simavi'yi de tanıdığını öne sürmüştü. İsmi geçen 'Erol' isimli kişiye Müge Anlı ulaştı.

Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 1

Suphiye Orancı ile Metin Akpınar'ın Duygu ve Sevgi Nebioğlu isminde ikiz kızları olduğu ortaya çıktı.

114
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 2

"BABAN GAZETECİ UĞUR DÜNDAR"

Annesi Suphiye Orancı'nın iddiaları üzerine bir diğer kızı Dilara Gülatan, Dündar'a babalık davası açtı. DNA testi sonuçlarına göre bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

214
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 3

ALMANYA'DA YAŞIYOR, İKİ KIZI VAR

Duygu Nebioğlu ise en son 2010 yılında görüştüğü annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Milyonların nefesini tutup takip ettiği canlı yayında ortaya atılan iddialar herkesi şoka uğrattı. Öyle ki şu anda Almanya'da yaşadığı öğrenilen Suphiye Orancı'nın iki kızının olduğu ve 2016'da yılında eşinden boşandığı bilgisine ulaşıldı.

314
Duygu Nebioğlu'na gelen ihbar kafaları karıştırdı! Erol Simavi'nin de adı karıştı! - Sayfa 4

BABA İSİMLERİ EROL

Türkiye'nin konuştuğu olayda en ilginç detay ise evlilik dışı dünyaya gelen 4 kız kardeşin de nüfustaki baba adının 'Erol' olmasıydı. Konuyla ilgili canlı yayına katılan ve Suphiye'nin çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir izleyici, Duygu Nebioğlu'nu şoke eden iddia ortaya attı.

414