Televizyon
19 Mar 2014 12:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:00

Düşler ve Umutlar'ın yayın tarihi belli oldu

Fox TV'de ekrana gelecek Düşler ve Umutlar'ın yayın günü belli oldu.

İngiliz edebiyatının unutulmaz yazarı Charles Dickens’ın 'Oliver Twist' adlı romanından uyarlanan 'Düşler ve Umutlar' 22 Mart Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında başlıyor.

Başrollerini Berkehan Tüter, Denise Capezza ve Çağdaş Onur Öztürk’ün paylaştığı dizinin yapımcılığını Hayri Aslan yaparken yönetmen koltuğunda da Serdar Akar oturuyor.

Düşler ve Umutlar'ın konusu şu şekilde:

Hikayenin baş kahramanı Yusuf daha doğmadan babasız kalmış, annesi ise meçhul bir cinayetin kurban gitmiştir.Yusuf’un annesi yol kenarında son nefesini verirken bir derneğin finanse ettiği çocuk yurdunu işleten Hicran ve kocası Cabir, annenin kollarındaki bebeği alarak adıyla birlikte kaderini de yazarlar.

Yusuf sevgisiz bir ortamda, Hicran ve Cabir’in işkence ve dayaklarıyla büyür. Çocuk yurdunda yaşadığı acılara daha fazla katlanamayan Yusuf yurttan kaçar ve kapkaççı çetesi Musa’nın eline düşer.

Köklü ve zengin bir ailenin veliahtı olduğu halde, sokağın soğuk yatağında yatacak,  bir dilim ekmek ile soğanın şölen olduğu sofralarda oturacaktır. Gerçek hayatından çok uzak acılar içinde büyüyen Yusuf’un dedesi Şefik Toker, günlerini torununu bulmaya adayarak geçirir. Hayatta en değer verdiği iki oğlundan birini kaybeden Şefik Toker geriye kalan oğlu Emre’nin, torununun annesi Defne’nin katili olduğunu bilmemektedir. Ağabeyi Tuncay’ın başarılarını hayatı boyunca imrenerek ezilerek izleyen Emre, babası Şefik Toker’in ne sevgisini ne de mirasını Yusuf’la paylaşmak istemez. Emre, öldürmek için Yusuf’un peşine düşer.