Magazin
17 Ara 2012 12:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

DÜŞES HAMİLEYKEN DE BÜYÜLEDİ!

İngiltere Prensi William'ın eşi Cambridge Düşesi Kate, hamile olduğu ortayı çıktıktan sonra ilk kez kamera karşısındaydı

İngiltere Prensi William’ın eşi Cambridge Düşesi Kate, hamile olduğunun duyurulmasının ardından dün ilk kez BBC’nin Yılın Spor Kişisi Ödülleri için kamera önüne çıktı.

Ağır sabah bulantıları nedeniyle 3 Aralık’ta hastaneye kaldırılan Kate, üç gün sonra taburcu edildiğinde hastanenin kapısında görüntülenmiş, ancak bunun dışında herhangi bir organizasyona katılmamıştı.

Düşes Kate, Alexander McQueen imzasını taşıyan uzun yeşil elbisesinin içinde büyüleyici bir görüntü sergiledi. Kate’in elbisesi üzerinden hamileliğinin henüz belli olmaması da dikkat çekti.

Ünlü İngiliz futbolcu David Beckham ile birlikte Lord Seb Coe, Jessica Ennis ve Bradley Wiggins’e yaşam boyu başarı ödüllerini takdim eden Kate çok sağlıklı görünüyordu.

Organizasyonda mikrofon başına gelmese de Kate, ödül alanları tek tek tebrik etti.

Düşes Kate törene tek başına katıldı. İngiltere Hava Kuvvetleri’nde Arama Kurtarma Pilotu olarak görev yapan Prens William’ın cepheye gitmeye hazırlandığı bu nedenle Kuzey Galler’deki çiftliklerinde olduğu belirtildi.

Kate törende bir saatten daha az süre kaldı.