Magazin
21 Kas 2022 14:02 Son Güncelleme: 21 Kas 2022 14:04

‘Durumu ağır’ denilmişti… Sergen Deveci’nin son durumunu Fahrettin Koca açıkladı

Amasya'da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Minibüste bulunan oyuncular arasında yer alan Sergen Deveci'nin durumunun ağır olduğu iddia edildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise yaptığı açıklamada ağır yaralı kimsenin olmadığını dile getirdi.

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs, kamyona çarptı. Kazada minibüste bulunan 3 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Yaralılar arasında ünlü oyuncular Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci ve arkadaşları vardı. Fersoy ve İşiten’in durumlarının iyi olduğu açıklanırken, Sergen Deveci’nin durumunun ise ağır olduğu öne sürüldü.

Melis İşiten’in eşi Uraz Kaygılaroğlu Instagram hesabından yayınladığı videoda “Melis ile irtibat halindeyiz çok korktuk. Mesaj atanlar için Melis'in durumu iyi yaralı ama iyi… Hiçbir hayati tehlikesi, kalıcı bir şey yok. Ceyhun iyi aynı şekilde ufak tefek yaraları var tabii ki… Sergen'in durumu biraz daha ağır bilgilerim bu kadar sağ olun” demişti.

“YARALILARIMIZ ARASINDA DURUMU AĞIR OLAN YOK”

Kazada yaralananların son durumunu ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından açıkladı.

Koca, “Kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.