Televizyon
03 Ağu 2010 18:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:31

DÜRİYEMİN GÜĞÜMLERİ, MÜKEMMEL ÇİFT VE KAVAK YELLERİ! HANGİSİ KIŞIN DA DEVAM EDEBİLECEK?

Yaz ekranında boy gösteren dizilerden hangilerinin kış sezonunda da ekranlarda olma şansı var?

Düriye'nin güğümleri, reytingleri.. 

Yaz sezonundan kışa kalacak ilk dizi belli oldu. Star TV’de ekrana gelen Düriye’nin Güğümleri ikinci bölümünde hem gün birincisi oldu hem de 36.8 lik izlenme payına ulaştı.

Tanıtım bombardımanı ile yayına giren, iş yapmayınca günü değiştirilen Kanal D’deki Mükemmel Çift ise sadece yüzde 12.6 izlenme payı elde etti ama gün üçüncüsü oldu. Bu tablo gösteriyor ki Düriye kış sezonunda da devam edecek ve tahminen iyi iş yaptığı cumartesi akşamında kalacak.

Mükemmel Çift’in durumuna gelince, Kanal D’de Düriye’nin geniş özet ve yeni bölümüyle çakışan Akasya Durağı geceyi 14.4’lük izlenme payı ortalaması ile kapattı, ardından yayına giren Mükemmel Çift ise bu izlenme payını koruyamadı. Kanal D yeni sezon prototipi öncesinde Mükemmel Çift’te bakalım daha ne kadar ısrar edecek?

Kavak Yelleri’nde yeller esecek

Kavak Yelleri, 2 sezon önce bir yaz dizisi olarak başlamıştı. Müziği, hikayesi, oyuncu kadrosu tuttu, dizi bugüne kadar geldi. Efe karakterinin diziye dönmesiyle yeni günü perşembede dizi bir süre daha iş yapar ama ya sonra... Birisi bu hikayenin sonuna kadar gitmeyeceğini, diyalog ve olayların kendini tekrarlamaya başladığını anlatmalı. Yoksa lise son sınıfta hikayelerine ortak olduğumuz bu karakterleri dede-babaanne oluncaya kadar izleyecek miyiz? Canım Ailem hikayesini zirveye taşıdı ve bıraktı. Bundan örnek alacak kimse yok mu acaba?

Asabi ADAM / STAR GAZETESİ