Magazin
19 Eki 2022 13:21 Son Güncelleme: 19 Eki 2022 13:30

Dünyayı şok eden görüntüler kime ait çıktı? İnternet medyası ters köşe!

Ünlü rapçi Mikaben Paris’te verdiği konserde sahnede bir anda yere yığıldı. Kalp krizi geçiren 41 yaşındaki şarkıcı hayatını kaybetti. Ancak sosyal medyada gündem olan görüntüler bir ay öncesinden başka bir şarkıcıya ait çıktı.

Asıl adı Michael Benjamin olan ancak sahnede Mikaben’i kullanan Haitili şarkıcı, Paris’te verdiği konser sırasında bir anda yere yığıldı. 41 yaşındaki şarkıcının hayatını kaybettiği açıklandı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Fransa’da, 20 bin kişilik kapasiteye sahip Accor Arena’da grubu CaRiMi ile sahne alan Haitili ünlü rapçi Mikaben, aniden bayılarak yere düştü. Asıl adı Michael Benjamin olan Mikaben'in kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

ÇABALAR YETERSİZ KALDI

Görgü tanıkları, tahminen 10 bin kişinin izlediği konserde ünlü şarkıcının, Ou Pati şarkısını seslendirdikten sonra sahneden inmeye hazırlanırken birden yere yığıldığını dile getirdi.

Olay yerine hızla ulaşan sağlık görevlilerinin çabasının Mikaben'i hayata döndürmeye yetmediği belirtildi. Mikaben'in ölümü üzerine salon boşaltıldı.

POST MALONE’UN ESKİ GÖRÜNTÜSÜ SERVİS EDİLDİ

Söz konusu haber ünlü rapçinin hayranını derin bir üzüntüye boğarken internet medyası ise şok eden bir olaya imza attı.

Mikaben’in ölüm haberini giren internet medyası, olay anına dair 'Circle', 'Rockstar' ve 'Better now' isimli şarkılarıyla tanınan dünyaca ünlü rapçi Post Malone’un konserdeki görüntülerini kullandı.

Post Malone, geçtiğimiz ay, St. Louis'deki konseri esnasında dengesini kaybederek bir anda düşmüş 3 kaburga kemiği de kırılmıştı.

İşte dünyaca ünlü rapçinin düştüğü ve kaburgasını kırdığı o anlar…